Co trenujecie?
Napisano Ponad rok temu
Od trzeciego roku życia jeżdżę na nartach. Jako gruby maluch chodziłam na gimnastykę korekcyjną, żeby się pozbyc platfusa (co się oczywisćie nie udało-wiadomo jak wyglądały takie zajęcia). Potem taniec, siatkówka. W szkole średniej Karate Kyokushinkai, niestety tylko pół roku-kontuzja kolana. Wakacyjne nurkowanie (cuuuuudowne). Z jazdy na rowerze zrezygnowałam po ubiegłorocznym cięzkim wypadku (pamiatkowa blizna). Obecnie Krav Maga. Czekam na zorganizowanie kursu samoobrony (Pawła Droździaka) w Krakowie.
Napisano Ponad rok temu
podstawówka- no cóż, wiemy jak wyglądaja zajęcia sportowe- okres prawie martwy..a szkoda:(
szkoła srednia-koszykówka głównie..
studia-koszykówka, biegi (ucieczkowe również
teraz..wspaniały okres w moim zyciu...jazda konna, basen, joga, siłownia, rower, taniec-balet również, a od niedawna shidokan:))))i chyba moje niespokojne serce w końcu znalazło wyzwanie na dłużej:)
ula12589:) zgadzam się całkowicie, że balet jest b.przydatny przy sztukach walki
pozdrawiam wszystkie userki
Napisano Ponad rok temu
to tak na poczatek - ranyy... moja mama cały czas cierpi, że nie chcę chodzić na żadne tańce ani nic z tych rzeczy - a to jest fajne, ale po prostu nie mam czasu Przegapiła ten czas, kiedy jeszcze mogła mi coś wymyslic i po prostu mnie tam posłać - teraz za późnono cóż balet to był wymysł moich rodziców wcześniej jeszcze były jakieś zajęcia z tańca ,a jiu jutsu to mój wybór
a tak wogóle - trochę siatkówki, do dzisiaj, jak sie znajdzie chwilka; poza tym łyżwy od paru lat - niestety też z doskoku, no i oczywiście moje ukochane góry - szeroko rozumiany trekking tudziez turystyka górska + wspinaczka skałkowo-ściankowa, na którą oczywiście ciągle brakuje mi czasu
aha, prawie zapomniałam - kyokushin karate 2 rok + sw ogólnie - i capo sie przewineło, i shotokan, i kendo, i aikido nawet - do którego wrócę przy najbliższej okazji 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A od grudnia '03 Capoeira. I pewnie tak juz zostanie...
Napisano Ponad rok temu
NIGDY NIC NIE TRENOWAŁA....dlatego, ze nic procz boksu nigdy mnie nie pociagalo, a wiadomo jak to jest w malych miasteczkach-ciezko o porzadne treningi. Teraz KB...i jestem szczesliwa ze sie nareszcie doczekalam
Napisano Ponad rok temu
4 ty rok Aikido trenuje, od dziecka mazylam o jakiejs sztuce walki, nic dziwnego jak dorasta sie z chlopakami!
Majac 16 lat trafilam do sekcji Aikido na jakis rok potem byla dluga przerwa, a od 2002 trenuje w miare regularnie.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zastanawiam sie jak i gdzie mozna sie zapisac na taki kurs np samoobrony ja nie mam o tym zielonego pojęcia
To zależy, skąd jesteś.
Ja polecam oczywiście szkołę Pawła Droździaka i Wojciecha Kruczyńskiego. Dużo psychologii i wykorzystanie instynktownego działania do obrony samej siebie. Nie jest to trening sportowy w ścisłym znaczeniu, więc przygotowanie sprawnościowe nie jest konieczne.
Są inne szkoły samoobrony dla kobiet (np. bazujące na systemie krav maga, szkoła wendo itp.), ale WSDP uważam za najlepszą.
Napisano Ponad rok temu
po koleji
siatkowka, tenis, areobik, taniec, plywanie, karate, teakwondo, aikido, silownia, tai chi
to chyba wsio...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WenDo - artykuł w "Twoim Stylu"
- Ponad rok temu
-
walczące kobiety
- Ponad rok temu
-