mt-kraków, zamoyskiego
Napisano Ponad rok temu
czy ktoś z grupowiczów trenował/trenuje w szkole MT p. Ochniowskiego, przy ul. Zamoyskiego?
mam kilka pytań:
- czy treningi są warte tej ceny
- jak prowadzone są zajęcia dla grupy początkującej,
- atmosfera na treningach
- wolnie wnioski/zalecenia...
z gory dzieki za info
Napisano Ponad rok temu
Witam,
czy ktoś z grupowiczów trenował/trenuje w szkole MT p. Ochniowskiego, przy ul. Zamoyskiego?
mam kilka pytań:
- czy treningi są warte tej ceny
TAK sa warte!
- jak prowadzone są zajęcia dla grupy początkującej,
Bardzo dobrze, Piotr to swietny trener i jego asystenci rowniez
Jestem tam co miesiac i chlopaki (z grupy pro przynajmniej) sa wporzadku- atmosfera na treningach
Jest to pierwsza szkola Muay Thai w Polsce (chyba ze Kowala byla pierwsza, jak cos to mnie poprawcie) P. Ochniowski ukonczyl kursy instruktorskie organizacji IFMA oraz WMC ktore sa jedynymi organizacjami Muay Thai uznawanymi przez rzad Tajlandi, oprocz tego Piotr ma uprawnienia w/w organizacji (jako jeden z dwoch ludzi w Polsce) do propagowania MT na Polske.- wolnie wnioski/zalecenia...
I poza tym to fenomenalny trener
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A u Piotra trenowałem qpę lat i mogę powiedzieć - jezeli chodzi o tego człowieka to dwoma rękami się podpisuje pod jakością. Niesamowity.
Zatem jak się ktoś zastanawia to powiem że TAK TAK I JESZCZE RAZ TAK
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na kompletnych baranach nie zostawiam suchej nitki.Cytuje poziom extra,atmosferka super,bylem na jednym treningu jest on pierwszy ktory cos tam zalozyl.Kogo k..wa obchodzi ze byl pierwszy jakas atmosferka.W jaki sposob weryfikujesz jego umiejetnosci skoro jestes poczatkujacym adeptem.Dobrze ze glowy nie dajesz,bo szybko bys ja stracil.Dla scislosci z jego rak wyszedl jakis mistrz MT?.Jeszce jedna sprawa treningi jego i jego filli.Chlopie zerknalem na strone autorska i co widze. Treningi poczatkujacej grupy i zaawansowanej,czas jedna godzina.To chyba jakis zart.Rozgrzewka dobrze przeprowadzona zajmuje jakies 25 min.Na trening zostaje jakies 30 min.Przykladowo jesli sa to treningi dwa razy w tygodniu, to wlosy staja deba.Dalej dopowiedzcie sobie sami.
W jaki sposob weryfikujesz jego umiejetnosci
Ja przynajmniej w taki ze jestem wieloletnim uczniem Piotra i powiem ze jego umiejetnosci sa WYSOKIE, a ty w jaki sposob wreyfikujesz ze nie sa nie bedac nawet na jednym?
Dla scislosci z jego rak wyszedl jakis mistrz
Miedzy innymi Rafał Siminides, II wice mistrz Swiata MT amatorskim, pozatym zerknij na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sa zawodnicy ktorzy zajeli medalowe miejsca rowniez z fili P. Ochniowskiego
i jego filli
Treningi poczatkujacej grupy i zaawansowanej,czas jedna godzina
U mnie np treningi 3x w tygodniu i po 1,5 godziny, ta strona nie byla dawno aktualizowana, ostatnio jak u nich bylem na treningu sobotnim ( tzn 3x w tygodniu, a nie 2) to trening trwal 1,5 godz
i wogole na jakiej podstawie ta krytyka? Bo ty chyba Piotra na oczy nie widziales
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwsza sprawa -nie musisz mi sie tak gesto tlumaczyc
Oczywiscie ze nie musze, wyjasniam, tudziez odpowiadam na pytania
Napisano Ponad rok temu
wojny się nie spodziewałem:) ale skoro jest - werdykt jest następujący:
od września zaczynam:>
krytyka nie zaszkodzi, a wręcz jest wskazana, ale tym razem przekonali mnie zwolennicy: jestem dyletantem i amatorem, więc opis sekcji mnie przekonał.
Napisano Ponad rok temu
Dodatm tylko że jeżeli chodzi o czas treningu... może ja nie zauważałem różnicy (czy też zmiany grup) ale jak przychodziłem o 19 to przed 22 się nie zebrałem...... może info na stronie nie do końca odpowiadają rzeczywistości - ciężko ocenić. A jeżeli chodzi o zawodników którzy z "rączki" Piotra powstali.. to jest ich paru I będzie więcej
Napisano Ponad rok temu
hmm.... nie włączam się w tą "dyskusję" ... tylko malutkie sprostowanie... ani Piotr Ochniowski ani "ktoś inny" nie ma uprawnień do propagowania MT na Polskę... bo i takich uprawnień osobą prywatnym WMC i IFMA nie daje. Takie uprawnienia ma Polskie Zrzeszenie Muaythai. Pozdrawiam.
Heja - bez ściemy :-)
Napisano Ponad rok temu
"oprocz tego Piotr ma uprawnienia w/w organizacji (jako jeden z dwoch ludzi w Polsce) do propagowania MT na Polske. "
hmm.... nie włączam się w tą "dyskusję" ... tylko malutkie sprostowanie... ani Piotr Ochniowski ani "ktoś inny" nie ma uprawnień do propagowania MT na Polskę... bo i takich uprawnień osobą prywatnym WMC i IFMA nie daje. Takie uprawnienia ma Polskie Zrzeszenie Muaythai. Pozdrawiam.
Heja - bez ściemy :-)
He he wiedzialem ze sie pan dolaczy do rozmowy...panie Rafale...pan wie jak jest...i nie chce mi sie tego prostowac
Napisano Ponad rok temu
A jesli chodzi o atmosfere to mysle ze jest bardzo wazna bo mobilizuje do treningu lub nie.
Krytyka jest dobra jesli jest tworcza a nie dla samego przyczepienia sie i dowalenia temu czy tamtemu.
Napisano Ponad rok temu
Uważam że jest bardzo OK - mi bardzo opdowiadały treningi p. R.Simonidesa - podobna do mojej postrura ( tzn. ja tłuszcz - on mięśnie ) i widać że jest zaangażowany w to co robi - a to według mnie połowa sukcesu. Więc polecam - sam mam nadzieję że czas i kasa pozwolą mi wrócić na treningi.
Pozdrawiam
P.S. Nie wiem tylko co to za akcja z treningami na Lea 44 - czy to szkoła pana O. czy pana Sz.
ONE WORLD - ONE MUAYTHAI
Napisano Ponad rok temu
Lea - Pan Sz.
Zamoyskiego (czy jakoś tak) - Pan O.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
worek treningowy
- Ponad rok temu
-
najlepsza szybkosc wieczorem?