Co tu zastosowac ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w.
p.s. przeżył skurwiel?
Napisano Ponad rok temu
Kinkong ok ale nie 120 a od razu 200. Wtedy mnie na pewno nie podniesie.
A ten chlopak zyje, i spotkalam go ponownie w autobusie. Udawal ze mnie nie widzi i wysiadl na pierwszym przystanku.
Napisano Ponad rok temu
W sumie chyba nie ma "uniweraslnego sportu obronnego" ze tak to nazwe, wszystko jest zalerzne od przypadku, kto i jak zaatakuje chociaz napewno chodzenie na karate i inne pomocne jest.
Jedyne co mi przychodzi do glowy to: "strzezonego pan Bog strzeze". Starac sie po prostu nie dawac okazji na taka sytuacje. Wiadmo, ze takei rzezcy dzieja sie i w miejscahc publicznych jak i w tym przypadku, ale mimo wszystko. Btw co ja bym Ci radzila, skoro ten delikwent wie juz, ze masz kogos kto w razei czego potem jego moze niezle uszkodzic, to zawsze to mu da do myslenia i dwa razy sie zastanowi czy Ci wejsc w droge skoro wie, ze masz takich ,a nie innych znajomych.
Dop. red. Kapral ; )
P.S. mate mate, cassi nie daj sie !
Napisano Ponad rok temu
Kinkong ok ale nie 120 a od razu 200. Wtedy mnie na pewno nie podniesie.
120 też by jedną reką nie podniósł -ale po zdjęciu widzę że szkoda Cię tuczyć
A ten chlopak zyje, i spotkalam go ponownie w autobusie. Udawal ze mnie nie widzi i wysiadl na pierwszym przystanku.
a to to nie dobrze bo mozesz go znowu kiedyś spotkać ,a niech będzie narąbany to moze Ci krzywdę zrobić i rady z VB specjalnie Ci nie pomogą.
najlepiej nie jeździj tamtą trasą samotnie,a jeszcze lepiej niech Ci chłopak furę kupi 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kinkong a tam szkoda, az tak duzo sie nie zmieni. W koncu liczy sie wnetrze hyh prawda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kinkong a tam szkoda, az tak duzo sie nie zmieni. W koncu liczy sie wnetrze hyh prawda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kinkong tak ale nie naleze do zadnej gr i nie mam jak sie z Toba skontaktowac odnosnie AW. A do knajpy nie mam na razie wstepu. Wiec wymysl cos
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, że razem z kolegą nie zawiadomiliście policji, przynajmniej mieli by go w papierach i kolejny raz już by mu tak łatwo nie poszło.
Oby szczezł :twisted:
w.
Napisano Ponad rok temu
Mialam taka sytuacje, ze jakis debil zlapal mnie blokujac rece, poniosl do gory i przycisnal do siebie...
A jak doszło do tej sytuacji? Widziałaś przed atakiem, że facet coś kombinuje? Jak się zachowywałaś?
Napisano Ponad rok temu
A jak doszło do tej sytuacji? Widziałaś przed atakiem, że facet coś kombinuje? Jak się zachowywałaś?
Pewnie bezskutecznie próbowała dodzwonić się na 112 :-) .
w.
p.s. Czasem bywam poważny. :wink:
Napisano Ponad rok temu
8OMialam taka sytuacje, ze jakis debil zlapal mnie blokujac rece, poniosl do gory i przycisnal do siebie... nie moglam ruszyc ani reka ani noga, gdy sie zmeczyl oparl mnie o przystanek i jedna reka trzymal druga blokowal szyje, wiec szarpanie i motanie tylko sprawialy mi bol i zaciskanie sie jego reki na szyji. Jeszcze dodal ironicznie, ze teraz to mi moze wszystko zrobic. Wtedy juz zrezygnowalam z prob uwolnienia sie, bo nie przynosily skutku. Powiedzialam ze mam karte do bankomatu , dam mu kase i niech mnie zostawi. Naszczescie nie byl za bystry i wyprowadzilam go w samo centrum miasta, spotkalam kolege, ktory sie nim zajal. I co zaden moj kicboxing ani trenowanie karate nie pomogly. Najgorsza byla bezslinosc... . Znowu mi sie udalo, ale nie wiadomo co bedzie nastepnym razem. Mam zamiar zapisac sie na kravke moze to bedzie bardziej uzyteczne? jak myslicie?
A myslałem,że takie historie to się tylko w Nowej Hucie zdarzaja :wink:
To, mozę ja sie dwołam do tego co napisałas o bezilnosci, tka to jest najgorsze, strasznie flustrujace... .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kilka filmików z ustawek
- Ponad rok temu
-
Jak to się robi więzieniach
- Ponad rok temu
-
NOŻOWNIK
- Ponad rok temu
-
Znowu atak nożem
- Ponad rok temu
-
pomagać czy nie??
- Ponad rok temu
-
Policjant i jego pistolet
- Ponad rok temu
-
Kolejne starcie policja vs. czub z nozem...
- Ponad rok temu
-
Pytanko do policjantów i innchy funkcjonariuszy
- Ponad rok temu
-
Policjanci pobici przez grupę napastników na dyskotece!
- Ponad rok temu
-
Wpier...
- Ponad rok temu