taki tam piwniczny strider
Napisano Ponad rok temu
ale daleko mi jeszcze do mistrzów MoS ( to tylko kawał stali opleciony linka ), natomiast ciesze sie ze jest takie miejce w sieci gdzie mozna czytac , porównywac i mobilizowac sie do dalszej pracy . Najgorszym problemem jest wpomniany dobry materiał, mieszkam w takiej dziurze, ze nieuswiadczy dobrej stali
ale obiecuje jak tylko takowa zdobede wezme sie za jakis ambitniejszy projekt
"........czas krzesać iskry"
Napisano Ponad rok temu
Albo radzili malowanie sprayem!
Czy można prosić o więcej fotek? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Chyba zejdę do podziemia...
Szacunek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze zrobie cos ladnego...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście ja zawsze jestem z siebie dumny, ale teraz jeszcze bardziej! A raczej z kolegi, czyli... Kurde, już sam się pogubiłem przez Ciebie :wink:no Grey Fox - skoro dopiero te zdjecia były podstawą do bycia z siebie dumnym!...
Napisano Ponad rok temu
tylko dwa ostanie wcięcia pod kciuk jakby zadaleko w ostrze zrobione a od rękojeści ich brakuje.... A rdzewnośc to piwo mad dog też chromuje noże w kalifornii....
Napisano Ponad rok temu
O kur.. Nóż świetny!!! Wolałbym go z pewnością od wielu markowych noży- jeżeli być go zrobiłe z S60V, to od razu gadajmy o seryjnej produkcji- ale oczywiście ręcznej . Może się za bardzo nie znam, ale oksydowanie w wypadku tej stali nie byłoby lepsze niż piaskowanie?
ta tylko skad S60V , S30V , 145 CM , D2 i takie tam ,
a oksyda , nie wiem , zwykała czarna na goraca ( taka jaka stosuja do broni szybko oblezie ) juz lepiej jakas powloke galwaniczna , ale na tym sie nie znam
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie pierwsza liga....starannośc wykonania i wogóle jest super!
tylko dwa ostanie wcięcia pod kciuk jakby zadaleko w ostrze zrobione a od rękojeści ich brakuje.... A rdzewnośc to piwo mad dog też chromuje noże w kalifornii....
wciecia dopasowywalem pod mojego kciuka ( siedzi przednio )
wizualnie faktycznie moze byc jakos dziwnie ,
ja sie tam rdzewnoscia zabardzo nie przejmuje , zawsze mozna przeczyscic ostrze , a wyglad to nie wszystko , dla mnie najwazniejsze sa cechy uzytkowe ( ostrosc i składnosc noza ) a pare przebarwieni rys i zatarc swiadczy ze noz jest uzytkowany a nie tyklo ogladany :wink:
Napisano Ponad rok temu
tłumacze - fajny fajny fajny ....
Napisano Ponad rok temu
Marcin wiesz, jak sciagam fotki to kataloguje tak - firma/maker i potem nazwa.
Prosze mi podac powyzsze dane
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bracia BUDO - wlańcy pomożecie?
- Ponad rok temu
-
bron historyczna
- Ponad rok temu
-
moje customy
- Ponad rok temu
-
Becker Necker niejedną ma twarz
- Ponad rok temu
-
Malowanie Broni ?
- Ponad rok temu
-
ktoś napisał
- Ponad rok temu
-
Shurikeny własnej roboty ? [wątek poetycki]
- Ponad rok temu
-
Nowy damast by Tlim
- Ponad rok temu
-
Informacje rzecz najważniejsza - kucie katan :)
- Ponad rok temu
-
Nowy EDC by Speedy
- Ponad rok temu