Z powodu jebniętego ojca trace od wrzesnia neta dlatego nie moge dłużej czekać z przedstawieniem moich maleństw i musze je przedstwić szanownemu gronu nożotwórców w wersji niedokończonej to jest bez oprawy rekojeści, bez szlifu ,i bez ogólnego dopieszcenia smutne ale pomyślałem że też cos pokaże. Nie mogłem wcześniej nic wystawić bo tylko w czasie wakacji miałem dostęp do imadła i kompletu w miare sprawnych pilników ślusarskich, no nic mówi sie trudno i umiera sie dale....,moje customy to pełna reczna robota poza dziurkami na okładziny brak innych elektronarzedzi , tylko pilniki i pilniki

jedno z ostzry /te największe/ zahartowałem metodą organoleptyczną , niestety nie wiem co to za stal i czy sie nadaje tak do końca ale tnie tomoje maleństwo znośnie i nawet przerąbie jakieś małe drzewko :twisted: , walcie śmaiło konstruktywną krytyke zreszta mnie tu już chyab i tak nie będzie brak netu

/ale nóż staremu w dupe :twisted: /
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]na swoje usprawiedliwienie chciałem powiedzieć ,ze to moje pierwsze próby i możliwe ze ostnie przez fiksnietego starego ale krytyki sie nie boje bo wykonałem te noze w tak prymitywnych warunkach ze aż bolało no nic to chyba tyle PS: te mocno widoczne rysy już zostaną chyba bo ta stal już była tak mocno pobijana szlifowałem paierem ściernym najwyzsza gradacja /POZDRAWIAM< @ll