moje customy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
na swoje usprawiedliwienie chciałem powiedzieć ,ze to moje pierwsze próby i możliwe ze ostnie przez fiksnietego starego ale krytyki sie nie boje bo wykonałem te noze w tak prymitywnych warunkach ze aż bolało no nic to chyba tyle PS: te mocno widoczne rysy już zostaną chyba bo ta stal już była tak mocno pobijana szlifowałem paierem ściernym najwyzsza gradacja /POZDRAWIAM< @ll
Napisano Ponad rok temu
jakby je wykonczyc na lustrzany polysk i z jakims pieknym drewnem na okladziny to bylyby swietne. tanto oksydowalbym na czarno, a rekojesc z czarnego hebanu
Napisano Ponad rok temu
Noze dobrze sie zapowiadaja. (poki w dupie starego nie utkwia bo ten trzeci na pierwszym zdjeciu ma za waskie przejscie ostrze-rekojesc jak na moj gust)
Ale generalnie podobaja mi sie
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. Noże całkiem fajne - ale rękojeści muszą być!
Napisano Ponad rok temu
z perspektywy ojca z reguly wyglada to tak, ze jest jakis powod do dzialan restrykcyjnych...
wiec moze w imie pasji lepiej by bylo sie ojcem dogadac, co? I zrobic to, co mu na watrobie lezy, zeby nie przeszkadzal, a nawet czasem pomogl w nozorobstwie?
ojciec (chociaz jeszcze niezbyt dlugo)
lokee
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i szacunek, Kamboras
Napisano Ponad rok temu
te pochwe dorobił mi kiedys szewc za całe 15 zł ,i tym razem też chce coś w tym stylu zrobić tylko ze swoimi łapkami , a kosa to moja pierwsz przygoda dostałem ja w stanie fatalnym zardzewiała ruina poleżała w szawce jakieś 6 miechów no zabrałem sie za nią tzn szlifowanie ,bejcowanie ,lakierowanie ,dorobienie brakującego nitu i inne takie tam.POZDRAWIAM nożowniczy @ll
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Becker Necker niejedną ma twarz
- Ponad rok temu
-
Malowanie Broni ?
- Ponad rok temu
-
ktoś napisał
- Ponad rok temu
-
Shurikeny własnej roboty ? [wątek poetycki]
- Ponad rok temu
-
Nowy damast by Tlim
- Ponad rok temu
-
Informacje rzecz najważniejsza - kucie katan :)
- Ponad rok temu
-
Nowy EDC by Speedy
- Ponad rok temu
-
mikrotechnologia by kooniu;)))))
- Ponad rok temu
-
Ktoś z naszych???
- Ponad rok temu
-
maleństwa