Shurikeny własnej roboty ? [wątek poetycki]
Napisano Ponad rok temu
hehe ... ale ja sie wierszyków naczytałem ... zrobiłem zdjecia i postaram sie szybko zeskanowac i pokaze wam ... i zobaczymy co powiecie na ten temat ...
Gadzasz, gadasz a on dalej nic - jak gwiazdki są tak skorodowane jak mówisz, to po prostu je wypierd.-ol i zrób nowe tak jak ci tu jóż z 10 osób mówiło. No chyba że nie chcesz to poszpachluj je poxipolem pomaluj i na ściane. Ja się wkurwi.-łem tym twoim gadaniem i w 1,5h takie coś zrobiłem - z blachy 5 znalezionej na złomie - nawet nie skorodwana jest bo ja ktos ocynkiem przejechał - to chyba jaiś balast do statku był - jeszcze szlif i gwiazdka gotowa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jest pomalowany farbą szurikenową, więc nijak ma się to do gwiazdek Nindża!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja z PCV...hmm... chyba se szurikena z NCV1 zrobie...
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mysle jutro wyciac szurikena z kartony, obowiazkowo 3 dni nad tym bede siedzial bo go bede zapalka wycinal. potem przykleje sreberko z czekolady i bedzie full lux!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeszcze szlif i gwiazdka gotowa.
tylko pod warunkiem, ze bedzie golic wlosy w powietrzu - wtedy powstanie pierwszy na swiecie shuriken fryzjerski a jakie mozliwosci przy modelowaniu fryzur na celach ruchomych (uciekajacych)
Napisano Ponad rok temu
powstanie pierwszy na swiecie shuriken fryzjerski
I nawet farbę na włosy kładł będzie.
Śmiejeci się z Dudka a jakie tu pomysły wyszły, to urząd patentowy będzie miał fuchę do końca roku.
Dudek a jak pomalujesz akwarelami to będziesz miał wodne szurikeny, takie nurkowe!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja Wam mówię że jeszcze Wam shuriken... tzn. gęby opadną jak je zobaczycie! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowy damast by Tlim
- Ponad rok temu
-
Informacje rzecz najważniejsza - kucie katan :)
- Ponad rok temu
-
Nowy EDC by Speedy
- Ponad rok temu
-
mikrotechnologia by kooniu;)))))
- Ponad rok temu
-
Ktoś z naszych???
- Ponad rok temu
-
maleństwa
- Ponad rok temu
-
! DO PRACY !
- Ponad rok temu
-
Czy warto?...
- Ponad rok temu
-
Pierwszy custom by Jani "waga-70kb"
- Ponad rok temu
-
Zanim zapytasz... JAK ZACZĄĆ? - Przeczytaj.
- Ponad rok temu