Dobry kaskja mam kask taki wiec moge wziac
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
**SPARINGI**
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam Slawek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po drugie nie powinno padać, u mnie komputerek pokazuje na jutro pochmurno z przejaśnieniami, padać ma dopiero w niedzielę.
Po trzecie nie przejmujcie się tak policją, my często dużą ekipą ćwiczymy na polach i policja / straż miejska co najwyżej przystaje się popatrzeć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niech kazdy wezmie na wszelki wypadek kalosze, parasolki, i jakies łachy, poradzimy sobie z pogoda
Oj oj oj chyba pierwszy raz zaluje, ze nie mieszkam w w-wie! To dopiero bedzie sparing! A w roli glownej tajna, smiercionosna bron: parasolki i kalosze :wink:
Pozdr z 3miasta
gs
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze zajzyj do tematu sparringi trojmiasto po drugie moze wybierzemy sie razem do wawy na spary w innym terminieniech kazdy wezmie na wszelki wypadek kalosze, parasolki, i jakies łachy, poradzimy sobie z pogoda
Oj oj oj chyba pierwszy raz zaluje, ze nie mieszkam w w-wie! To dopiero bedzie sparing! A w roli glownej tajna, smiercionosna bron: parasolki i kalosze :wink:
Pozdr z 3miasta
gs
Napisano Ponad rok temu
Ja pewnie bede niewyspany i na kacu wiec prosze nie krzyczec za bardzo .
MOja glowa
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze zajzyj do tematu sparringi trojmiasto po drugie moze wybierzemy sie razem do wawy na spary w innym terminieniech kazdy wezmie na wszelki wypadek kalosze, parasolki, i jakies łachy, poradzimy sobie z pogoda
Pozdr z 3miasta
gs
Zagladalam, zagladalam... Ale tam nikt nie chce sparowac na parasolki
Ja nie wiem... jakies sztywniaki mieszkaja w tym gdansku :wink:
Dzieki MORO za propozycje wyciczki do w-wy - na razie styka mi, ze mnie "sami swoi" oklepuja na treningach
Ale ogolnie jest 8)
Swoja droga ta parasolka i inne podreczne gadzety to jest dobry temat na forum "samoobrona kobiet" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Smieszne walki
- Ponad rok temu
-
Co trenowac w Poznaniu???
- Ponad rok temu
-