**SPARINGI**
Napisano Ponad rok temu
I mam nadzieję, że starzy nie wymuszą na mnie wyjazd na działkę czy inne głupoty.

Jak się uda wynegocjować, to będę.
Napisano Ponad rok temu
 .
 .POzdrawiam,
na duzym polu jak zobaczycie takiego wielkiego grubasa to bede ja
 .
 .

Napisano Ponad rok temu
Boze to wyglada jak festyn MA
 .
 .NOze stojka parter
 Jak ktos ma 2 poltoraki to i w rycerstwo mozemy sie pobawic
  Jak ktos ma 2 poltoraki to i w rycerstwo mozemy sie pobawic ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) . Oraz gry zespolowe ASG
. Oraz gry zespolowe ASG  .
 .Wiec w piatek potwierdzac obecnosc.
Napisano Ponad rok temu
Uderzający będą mogli bezpiecznie się poturlać, a w zamian za to turlający będa mogli przeżyć więcej niż dwa szybkie i jeden spacerowy :-)
To ze ktos teraz chwyta nie oznacza ze kiedys wiele lat nie uderzal
 . Nie wiem czy sa jeszcze czysci chwytacze teraz
 . Nie wiem czy sa jeszcze czysci chwytacze teraz  .
 .

Napisano Ponad rok temu
Walki uderzaczy light i semi kontakt ... chwytacze sobie poradza mam nadzieje bez kontuzji.
Napisano Ponad rok temu
 , ale rozsądnie by było żęby były conajmniej 2-4 kaski.  Zresztą zobaczy się na miejscu.
  , ale rozsądnie by było żęby były conajmniej 2-4 kaski.  Zresztą zobaczy się na miejscu.

Napisano Ponad rok temu
 W pon. znowu sobie rozwalilem szyje(problem z kregami) ale jak na light to moge przyjsc(tylko ta godzina mnie przeraza
  W pon. znowu sobie rozwalilem szyje(problem z kregami) ale jak na light to moge przyjsc(tylko ta godzina mnie przeraza  )
  )nieletni swistak :wink:
Napisano Ponad rok temu

Warhead, niezłą "obstawę" będziesz miał

Napisano Ponad rok temu
 ale rzucilem haslo wsrod znajomych i o wiele wiecej chce przyjsc
  ale rzucilem haslo wsrod znajomych i o wiele wiecej chce przyjsc  . Wybralem tych najnormalniejszych
 . Wybralem tych najnormalniejszych  

Napisano Ponad rok temu
ja mam kask ale nielubie w nim sie tluc
W pon. znowu sobie rozwalilem szyje(problem z kregami) ale jak na light to moge przyjsc(tylko ta godzina mnie przeraza
)
nieletni swistak :wink:
Swiastak ... tluc to sie bedziesz w obronie zycia na ulicy ... my nie idziemy sie tluc tylko idziemy pocwiczyc i milo spedzic czas - takie spotkanie integracyjne
 .
 .

Napisano Ponad rok temu
 . W razie nalotu policji zawsze mozemy powiedziec ze chcemy pocwiczyc a nie tluc sie jak popadnie.
 . W razie nalotu policji zawsze mozemy powiedziec ze chcemy pocwiczyc a nie tluc sie jak popadnie.

Napisano Ponad rok temu
 no pewnie ze pocwiczyc. Podejrzewam ze jakbysmy sie mieli "tluc" to ja bym nie wypadl w tych starciach najlepiej :wink:  W kazdym razie jakbym szedl wezme torbe wiec kask moge tez wrzucic.
  no pewnie ze pocwiczyc. Podejrzewam ze jakbysmy sie mieli "tluc" to ja bym nie wypadl w tych starciach najlepiej :wink:  W kazdym razie jakbym szedl wezme torbe wiec kask moge tez wrzucic.

Napisano Ponad rok temu
9 : 00 Pole kolo pub Merlin. + - 15 minut na spoznienie.
Napisano Ponad rok temu
 Jadę nurkować w sobotę
  Jadę nurkować w sobotę  
 Może jakiś cykl się z tego wykluje?
W sumie i w stójce i na glebie bym się pokulał, jestem takie 179cm/87kg
No w każdym razie dobrej zabawy!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Smieszne walki Smieszne walki- Ponad rok temu 
- 
			 Co trenowac w Poznaniu??? Co trenowac w Poznaniu???- Ponad rok temu 
- 
			 Anarchist simple street fighting Anarchist simple street fighting- Ponad rok temu 
- 
			 Sparing Rodneya Sparing Rodneya- Ponad rok temu 
- 
			 Co trenować? Co trenować?- Ponad rok temu 
- 
			 w którym sporcie ważniejsza waga???? w którym sporcie ważniejsza waga????- Ponad rok temu 
- 
			 Co dobrego w Łodzi??? Co dobrego w Łodzi???- Ponad rok temu 
- 
			 ochraniacze piszczel-stopa z odslonietymi palcami ochraniacze piszczel-stopa z odslonietymi palcami- Ponad rok temu 
- 
			 Pomysł na matę ?? Pomysł na matę ??- Ponad rok temu 
- 
			 Kit? ;) Kit? ;)- Ponad rok temu