Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
m.in nurkowanie na 4m z wyciągnięciem jakiegoś przedmiotu...
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje 2 lata temu jakis ratownik dostal backfista ode mnie bo mi dziewuche za pupcie zlapal no co?! Moja wina???
50 metrow w 43 sec. to jest kiepski wynik... Za male sa wymagania co do czasow. Ja jak robilem mlodszego mialem czas 29 sec. Teraz 26-7 jako ratownik wodny. Musisz sie poprawic bo z takim czasem i twoje zycie i zycie osoby ktora ratujesz jest zagrozone.
Nie traktuj zaliczenia na 50m... jako kolejnego kroku, ktory po zaliczeniu mozesz sobie odpuscic. To sygnal ze z takim czasem nie bedziesz dobrym ratownikiem, chyba ze na basenie.
29 sec na 50 to czas z 6 klasy podstawowki.
Jak juz jest ten temat to moze ktos poda wymagania na mlodszego i starszego ratownika ? SAm planuje sie przejsc, ale to juz w nastepnym roku albo na basienie w miedzyczasie. Aha no i ile kosztuje orientacyjnie taki kursik.
czy ten przedmiot to będzie topielec?
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pływałeś w okularkach czy nie?sie pochwale troche, bo właśnie robie se kurs na młodszego ratownika
![]()
:) wczoraj miałem pierwsze wstępne egzaminy gdzie poszło mi świetnie... musiałem przepłynąć 50m w czasie 45s - przepłynąłem w 43s (tego sie najbardziej bałem
![]()
), przepłynąłem 15m pod wodą, 600m dowolnym stylem w dowolnym czasie poszło mi zajebiście - byłem jednym z pierwszych (kondycha wypracowana w MA robi swoje 8) ), no i 25 m na plecach z wyciągniętymi do góry rękoma (nogi jak do żabki) wyprzedzałem osoby które wystartowały 5-10 sek wcześniej
![]()
. za niedługo będe miał dalcze egzaminy wstępne. m.in nurkowanie na 4m z wyciągnięciem jakiegoś przedmiotu... lajcik 8) . ale trzymacie kciuki.
. dzięki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmm, mam do Ciebie trzy pytanie (bardzo miło jakbys sympatycznie odpowiedział):pływałem w jeziorze, a nie w okularach...
![]()
heh zartuje. pływałem w samych slipkach, bez czepka i bez okularów, bez pianki. tak jak mnie stworzono... ale w slipkach![]()
![]()
![]()
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu