Siła
Napisano Ponad rok temu
a nie drążek
hehehehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sprawdz ile mozesz zrobic pompek na jeden raz...potem wylicz z tego jakies 80%,i zrob to w 3 seriach.A tak bez drążka to mogę np. co dzień po 10 pompek 10 seri ??. i tak co dzień a wieczorem biegi 1 godzinke ??
Napisano Ponad rok temu
To tak jeśli znaki zpaytania tyczyły się obliczeń
Mój szwagier miał inną technikę 10 serii pompek(oczywiście zwiększana), po jakimś czasie robił 10*50 z plecakiem z obciążeniem i wyglądał bardzo dobrze
Napisano Ponad rok temu
wydaje ci sie ze wszyscy sa tu tylko po to zeby dpowiadac na twoje pytania w ciagu minuty od twojej watpliwosci - bo nie umiesz sie domyslec co znaczy wyliczyc 80% i zrobic to w 3 seriach?
wyluzuj troche
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i teraz wyszło,że czepiamy się kolesia bez powodupytajniki byly i nie ma...toz to magija jakowas byc musi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co wchodzi w skład węglowodanów ??
na tak zadane pytanie odpowiedz jest taka:
wielowodorowe aldehydy oraz wielowodorowe ketony, a także związki, z których takie hydroksyaldehydy lub ketony można otrzymać w wyniku hydrolizy.
Jesli chodzilo ci o dokladna budowe to sluze pomoca
* najprostszą aldozą jest aldehyd glikolowy CH2OH-CHO, który posiada dwa atomy węgla stąd nazwa aldodioza
* CH2OH-CHOH-CHO - aldotrioza (trzy atomy węgla w cząsteczce)
* CH2OH-(CHOH)2-CHO - aldotetroza (cztery atomy węgla w cząsteczce)
* CH2OH-(CHOH)3-CHO - aldopentoza (pięć atomów węgla w cząsteczce)
* CH2OH-(CHOH)4-CHO - aldohektoza (sześć atomów węgla w cząsteczce)
Szereg ketoz, zaczyna się od cukrowca posiadającego trzy atomy węgla:
* CH2OH-CO-CH2OH ketotrioza (trzy atomy węgla w cząsteczce)
* CH2OH-CHOH-CO-CH2OH ketotetroza (cztery atomy węgla w cząsteczce)
* CH2OH-(CHOH)2-CO-CH2OH ketopentoza (pięć atomów węgla w cząsteczce)
* CH2OH-(CHOH)3-CO-CH2OH ketoheksoza (sześć atomów węgla w cząsteczce)
teraz widzisz ze pytanie powinno brzmiec "co ma w swoim skladzie glownie weglowodany"
pomijajac fakt, czy sa ona potrzebne czy nie (moim zdaniem w minimalnych ilosciach) jest cos takiego jak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - tam sie wpisuje slowa klucze - w tym przypadku - nie zgadniesz!! - węglowodany; białka; tłuszcze
nie wiem tez czy zauwazyles, ze jak w google wpiszesz poszukiwane slowo to wyniki pojawiaja sie w ulamku sekundy i sa ich czesto stetki, tysiace - w przeciwienstwie do odpowiedzi na forum na banalne i zle zadane pytania
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
z neta czy z zawodu wziete : ) ?
masz mnie za zboczenca?
z neta, z neta - choc rowniez z zainteresowan (nie dot czesci z wzorami chemicznymi i ich nazwami )
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
Możęcie mi napisac w jaki sposób trenować domowym sposobem , pompki , brzuszki i biegi zeby nabrać siły ...wogóle to co trzeba zrobić , i nie żartować prosze
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie chce mi się tego streszczać. :twisted: Nie jest tego dużo, poczytaj sobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Weglowodany znajdziesz w takich produktach jak:
ryze, kasze, ziemniaki, platki owsiane, chleb, platki kukrydziane, ryzowe, makarony itp.
Poszukaj na necie tabel kalorycznych i popatrz sobie co ile czego ma i bedziesz wiedzial mniej wiecej ile czego spozywasz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak zrobić sztangę domowym sposobem?
- Ponad rok temu
-
sexy bioderka
- Ponad rok temu
-
NadwagA
- Ponad rok temu