Siła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba żartujesz:D:Di nie żartować prosze
A tak na serio, to po co chcesz nabrać sily?
Napisano Ponad rok temu
Możęcie mi napisac w jaki sposób trenować domowym sposobem , pompki , brzuszki i biegi zeby nabrać siły ...wogóle to co trzeba zrobić , i nie żartować prosze
No chyba sam sobie odpowiedziales. Ja dodalbym do tego systematycznosc
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
Wytrzymalosc zwiekszysz o 100% 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli np. rano 15 pompek popołudniu i wieczorem a potem bieg 30 minut tak?co dzien ??
Dokladnie o to chodzi, wszystko zalezy jeszcze od tego jakim czasem sysponujesz.Proponuje rozlozyc tak trening (jesli masz zamiar duzo czasu poswiecic) bys zrobil sobie sobote i niedziele wolne np. przeznaczone na odpoczynek (cwiczenia rozluzniajace, rozciagajace, bieg bez silowki).
A co do ilosci serii musisz wszystko dopasowac do wlasnych mozliwosci. Wazne bys nie ustawil sobie poprzeczki za wysoko ani za nisko
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8Oczyli np. rano 15 pompek popołudniu i wieczorem a potem bieg 30 minut tak?co dzien ??
Chcesz 3 treningi dziennie robic??
jak juz to najpierw sie rozgrzej potem po 15 pompek w trzech seriach...
Najlepiej zreszta wejdz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
na podanej wyzej stronie masz pokazne i opisane sposoby i efekty podciagania
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
jesli chcesz znac podstawy to polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a tam znajdziesz trening domatora. pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam 14 lat i na siłownie to nie zabardzo więc jakimś domowym sposobem ????
Wiec jestes w takim wieku, ze mozesz bez problemu w domowych warunkach nad soba popracowac. Pamietaj bys nie przesilil organizmu, bo najprawdopodobniej jesli jeszcze nie zaczales to w najblizszym czasie zaczniesz szybciej rosnac i nie mozesz w tym czasie mocno forsowac organizmu.
PS. Moze pocwicz w jakiejs sekcji MA, pod okiem doswiadczonego trenera na pewno wzmocnisz sile.
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
phiii...własciwie to możesz dać mi kase to z chęciom pujde do trenera ja chciałem się dowiedzieć jak trenowac w domu a nie jak wydawać kase ....phiiii
Kasy Ci nie dam ale ogranicz wydatki osobista, albo korzystaj z wolniejszego lacza internetowego i to co Ci zostanie przeznacz na treningi
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
mam 14 lat i na siłownie to nie zabardzo więc jakimś domowym sposobem ????
chyba nie czytasz tego co pisze - DRAZEK. 30-40 zl i starcza na lata. byl tu juz o tym watek. zdaje sie ze w podforum zapasow tez - a jesli masz watpliwosci co do przygotowania fizycznego zapasnikow to przyjdz na ich treningi lub ogladaj olimpiade. Poczytaj tez posty Kubusia Puchatka - zna sie na tym co pisze.
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
dobrze ale 30-40 zł . wystrczy na lata ??
no czego tu nie rozumiesz? ostatnio kupowalem bratu drazek - firmy Hektor z 2 taki gumowymi "raczkami" zeby odciskow nie bylo - i zaplacilem 42zl. Przeciez to sie prawie nie zuzywa - moj drazek ma chyba 5 lat. Tylko musisz wymierzyc rozmiar furyny zeby kupic wlasciwy
pozd
WiRAHA
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak zrobić sztangę domowym sposobem?
- Ponad rok temu
-
sexy bioderka
- Ponad rok temu
-