Letnia Szkoła Aikido Złotów 2004
Napisano Ponad rok temu
Aby rozbudzić ciekawość kilka liczb: 3 nauczycieli ze stopniami 4 dan (M. Wiśniewski, J. Sapiela, J. Pomianowski), do 6,5 godzin treningow dziennie (w tym dla chetnych bokken oraz naginata i jodo), 400m2 maty na dwóch salach, 120 uczestników (!!!) z 20 klubów z Polski i nie tylko, egzaminy na shodan (10 osob) i nidan (5 osob), slonce i zabawa... Za kilka dni relacja, a pozniej takze zdjecia na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Fotek na razie malo, ale bedzie wiecej. Zapraszam do lektury.
Napisano Ponad rok temu
toż to nawet 10% nie oddaje z tego co utrwalone na nosnikach tradycyjnych i digitalowych nie wspominając o ludzkiej pamięci.
Panowie odwagi pokażcie jak było naprawdę.
Tak czy inaczej w nastepnym Budojo cała prawda o Złotowie. 8)
Napisano Ponad rok temu
czy nie mozna umiescic na stronie dokladnej daty ukazywania sie numerow pisma??-bo czlowiek potem musi wedrowac do sklepu co chwile czas marnujac niepotrzebnie...
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem nieniejszym, ze pobyt i szkola do gustu przypadly. Zdjec nie ukrywamy. Stosowny link do odnalezienia na naszym klubowym forum dyskusyjnym, gdzie jest okolo 870 fotek!
mod on
link ciach
mod off
Pozdrawiamy i czekamy na obszerna relacje w Budojo!
Napisano Ponad rok temu
a ja mam pytanie do redakcji Budojo:
czy nie mozna umiescic na stronie dokladnej daty ukazywania sie numerow pisma??-bo czlowiek potem musi wedrowac do sklepu co chwile czas marnujac niepotrzebnie...
Bijemy się w pierwś!
Najnowszy numer z sumokami na okładce powinien byc juz w sklepach, a numer nastepny pod koniec września.
Napisano Ponad rok temu
W zasadzie to jest off topic :wink: , ale patrząc na nowy avatarek Redakcji byłem przekonany, że następny numer słynnego periodyku będzie poświęcony wymyślnym technikom seksualnym pochodzącycm z Dalekiego Wschodu...mają też niezłe osiągniecia w tej dziedzinie.Najnowszy numer z sumokami na okładce powinien byc juz w sklepach, a numer nastepny pod koniec września. [/color][/b]
Pancer (rozczarowany)
Napisano Ponad rok temu
Pancerku, głodnemu chleb na myśli :wink: , ale w sumie idea jest godna propagowania, bo aikido to wszak tez sztuka miłosci i pokoju (pełnego gejsz :wink: )W zasadzie to jest off topic :wink: , ale patrząc na nowy avatarek Redakcji byłem przekonany, że następny numer słynnego periodyku będzie poświęcony wymyślnym technikom seksualnym pochodzącycm z Dalekiego Wschodu...mają też niezłe osiągniecia w tej dziedzinie.
Pancer (rozczarowany)
Ł
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...)aikido to wszak tez sztuka miłosci i pokoju (pełnego gejsz :wink: )
poklon
Napisano Ponad rok temu
Moze ktos mi wytlumaczyc co ten gosciu tu robi tym bokenem? 8O 8O 8O
ooooo!!! Yamaguchi sensei!!! kontrola za pomoca lekkiego musniecia palcem i uke juz leci w dol... 8O
Przyklad, jak duszenie NIE powinno wygladac Ciekawe kto go tego uczyl :wink:
Napisano Ponad rok temu
Bijemy się w pierwś!
Najnowszy numer z sumokami na okładce powinien byc juz w sklepach, a numer nastepny pod koniec września.
Ciekawe w takim razie za ile dni dotrze prenumerata
BUDOJO najwolniejsze w prenumeracie
Napisano Ponad rok temu
Uczy się i zapewne popełnia błędy :wink:Moze ktos mi wytlumaczyc co ten gosciu tu robi tym bokenem?
Napisano Ponad rok temu
Pare rodzynkow:
Moze ktos mi wytlumaczyc co ten gosciu tu robi tym bokenem? 8O 8O 8O
Kumuluje energie ki, albo do zdjęcia pozuje
Napisano Ponad rok temu
Aby rozbudzić ciekawość kilka liczb: 3 nauczycieli ze stopniami 4 dan (M. Wiśniewski, J. Sapiela, J. Pomianowski), do 6,5 godzin treningow dziennie (w tym dla chetnych bokken oraz naginata i jodo), 400m2 maty na dwóch salach, 120 uczestników (!!!) z 20 klubów z Polski i nie tylko, egzaminy na shodan (10 osob) i nidan (5 osob)l
Magia liczb
Napisano Ponad rok temu
Uczy się i zapewne popełnia błędy :wink:
rozumiem, ale czego sie uczy? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale się ta kashima u nas rozpleniła... Powoli zaczynam rozumieć dlaczego Hombu odeszło od kijów.Formy z kashimy. A ze dopiero raczkuje w tej materii to bladzi...
Napisano Ponad rok temu
To wszystko wywrotowa i wszeteczna zasługa Redakcji :wink: Apage 8)Ale się ta kashima u nas rozpleniła... Powoli zaczynam rozumieć dlaczego Hombu odeszło od kijów.Formy z kashimy. A ze dopiero raczkuje w tej materii to bladzi...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wasze kimona
- Ponad rok temu
-
Etyka i te sprawy
- Ponad rok temu
-
do silvio
- Ponad rok temu