Letnia Szkoła Aikido Złotów 2004
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jane lepiej w tym czasie wychylić pare piwek i cytując Pmasza podszczypyawać po rzyci jakąs niewiastę 8)uwazacie wiec ze trening z bronia jest zbyteczny???(nie mam na mysli tylko Kashimy, ale tez Aikiboken i Aikijo...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak slynne uczennice Yamada shihan zza oceanu....Ale pod warunkiem ze jest to niewiasta sympatyczna.
Napisano Ponad rok temu
To Tamura sensei nie ma sympatycznych uczennic? :wink: Mam zdjecia niektorych z nichJak slynne uczennice Yamada shihan zza oceanu....
Napisano Ponad rok temu
Pewnie ze ma ale uczennice Yamada sensei zza oceanu sa dodatkowo slynne z sympatycznosciTo Tamura sensei nie ma sympatycznych uczennic? :wink:Jak slynne uczennice Yamada shihan zza oceanu....
czyzby w dwuznacznych sytuacjach i co na to MajkaMam zdjecia niektorych z nich
Napisano Ponad rok temu
Ma ich zdjecia z toba w roli glownej A sytuacje sa raczej bardzo jednoznaczneczyzby w dwuznacznych sytuacjach i co na to Majka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To Tamura sensei nie ma sympatycznych uczennic? :wink: Mam zdjecia niektorych z nichJak slynne uczennice Yamada shihan zza oceanu....
Szczepan, podziel sie swoimi zbiorami z kolegami, nie bądx żyła i sobek :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znajduja sie juz wybrane zdjecia z Trzeciej Letniej Szkoly Aikido Zlotow 2004. W sumie 56 fotek, a wedle wszelkich znakow na niebie i ziemi bedzie jeszcze wiecej .
I jak znam zycie to Szanowny Moderator znowu znajdzie jakies zdjecie na ktorym znajdzie odstepstwa od Jedynego-Slusznego-Aikido ;-) , ale co mi tam.. niech strace... ;-)
n-b
Napisano Ponad rok temu
wiec zeby tradycji stalo sie zadosc, to niech bedzie zagadka:I jak znam zycie to Szanowny Moderator znowu znajdzie jakies zdjecie na ktorym znajdzie odstepstwa od Jedynego-Slusznego-Aikido ;-) , ale co mi tam.. niech strace... ;-)
n-b
Jaka technike ten gosciu na zdjeciu usiluje zrobic?
Napisano Ponad rok temu
n-b
Napisano Ponad rok temu
Szczepan - mam małą prośbę: daj linka do kilku fotek ze swoim udziałem.... proszę....
n-b
Jako, że sam jestem ciekaw komentarzy do wyczynów Szczepcia :wink: usłużnie podaję link do galerii z pobytu Szczepana i Majki w naszym dojo, gdzie dostojny mod przeprowadził trening:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Już zacieram łapki na te komentarze wielbicieli Moderatora i sieciowe analizy technik 8)
Napisano Ponad rok temu
Szczepan - mam małą prośbę: daj linka do kilku fotek ze swoim udziałem.... proszę....
n-b
no to wracamy do tematu
A juz myslalem ze wrocilismy do tematu
ps. http://www.forum-kul...showtopic=68299 tutaj, na stronie 6 masz pare moich video z bronia
Napisano Ponad rok temu
Hamskie sankyo za paluchy?wiec zeby tradycji stalo sie zadosc, to niech bedzie zagadka:I jak znam zycie to Szanowny Moderator znowu znajdzie jakies zdjecie na ktorym znajdzie odstepstwa od Jedynego-Slusznego-Aikido ;-) , ale co mi tam.. niech strace... ;-)
n-b
Napisano Ponad rok temu
a ten drugi to zbiera sie do odlotu z bocianamiHamskie sankyo za paluchy?wiec zeby tradycji stalo sie zadosc, to niech bedzie zagadka:I jak znam zycie to Szanowny Moderator znowu znajdzie jakies zdjecie na ktorym znajdzie odstepstwa od Jedynego-Slusznego-Aikido ;-) , ale co mi tam.. niech strace... ;-)
n-b
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wasze kimona
- Ponad rok temu
-
Etyka i te sprawy
- Ponad rok temu
-
do silvio
- Ponad rok temu