Wpier...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a obronie wlasnej moge robic wsyzstko
W jakims tam magazynie, bodajże "Strzał" czy jakaś inna "Broń i amunicja" był ciekawy tekst.
Pisało w nim, że ofiara w razie podjęcia obrony może być przed sądem zupełnie bezkarna jeśli spełnione zostały 3 warunki,
Napaść była:
-Bezpośrednia
-Bezprawna
-i jakaś tam jeszcze, god damn it- w tej chwili kiedy to pisze wypadla mi z głowy. Chyba stwarzająca zagrozenie życia czy jest wykonana w trakcie napadu. Normalnie w tej chwili mi wyleciało z głowy.
Jak przypomne sobie to napisze.
Nie mniej jednak, polecam ten tekst do pzreczytania.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Kapral, a widziales kiedys napasc zgodna z prawem?...
Pisało w nim, że ofiara w razie podjęcia obrony może być przed sądem zupełnie bezkarna jeśli spełnione zostały 3 warunki,
Napaść była:...
-Bezprawna...
IMHO to wszystkie napasci sa bezprawne....
Napisano Ponad rok temu
Joke ofcourse bo jeszcze wezmiesz to na serio ;]
Pozdro
s.
Napisano Ponad rok temu
P.S. pytanie do wszystkich uzytkowników forum: czy ktoś z was zastosował sie do uwag kolegów z forum i czy rozwiązał jakąś sprawe w sposób inny niż planował, pod wpływem wypowiedzi które na forum otrzymał??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. pytanie do wszystkich uzytkowników forum: czy ktoś z was zastosował sie do uwag kolegów z forum i czy rozwiązał jakąś sprawe w sposób inny niż planował, pod wpływem wypowiedzi które na forum otrzymał??
Ja sprawe z pewną laska, po konsultacjach z kapralem (ale to bylo poprzez gg a nie forum)
Napisano Ponad rok temu
o jego kumpli sie nie boje. mam swoich i zawsze telefon w kieszni. chce zeby on zaczal potem bede sie bronil a obronie wlasnej moge robic wsyzstko. dobrze pisze?? moze maice jakis sposob jak tu goscia powalic?? pewnie bedzie pracowal rekami w sumie to ja tez jestem bokserem ale kilka kopnijec zanam. w parterze chyba nie mam szans nie??
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
:paker: :paker: :paker: :paker: :paker: :paker:
TO Adam:
Wiesz - może ma wybieranie głosowe w tym telefonie.
pozdr
kurm
p.s.
obśmiałem się jak mops
k.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bić się z kimś czego powodem było zniszczenie kilku palet i fotela to totalna głupota ...
dla mnie chyba bardziej liczy się zdrowie ...
ale co ja tam wiem ...
Napisano Ponad rok temu
gnojki
sprawcy znani, świadkowie są, policja także
Z perspektywy czasu uważam, że gdyby w wieku lat nastu w odpowiednim momencie policja wjechała mi do domu to wielu głupot bym uniknąl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nóż w samoobronie
- Ponad rok temu
-
Pistolet vs Nóż w Szczecinie...
- Ponad rok temu
-
Rzucanie nożem w ...
- Ponad rok temu
-
tulipan
- Ponad rok temu
-
14 latek obronil sie przed napadem na ulicy kopemw jaja :)
- Ponad rok temu
-
Kobieca konfrontacja MMA w Polsce
- Ponad rok temu
-
Jak poradzic sobie z nadmiernym strachem?
- Ponad rok temu
-
Skuteczność na ulicy
- Ponad rok temu
-
Jak sobie poradzić w pociągu ?
- Ponad rok temu
-
moj portfel
- Ponad rok temu