Rozciąganie metodą INF
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest to metoda opracowana specjalnie na potrzeby krav maga przez IKMF
wow, 1 slysze o takiej technice rozciagania...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no widać ludzie z kravki są rozciągnięci inaczej Mnie nawet nie dziwi, że wilero szuka tego.... dziwi mnie, że tajemniczy IKMF pokusił się coś takiego opracować
Jak nawet nie wiesz co to jest IKMF to po co sie wogole wypowiadasz na ten temat.
Napisano Ponad rok temu
Oswiecisz nas? Moze mamy materialy ale nie wiemy o co Ci chodzi? Powiedz co to jest!no widać ludzie z kravki są rozciągnięci inaczej Mnie nawet nie dziwi, że wilero szuka tego.... dziwi mnie, że tajemniczy IKMF pokusił się coś takiego opracować
Jak nawet nie wiesz co to jest IKMF to po co sie wogole wypowiadasz na ten temat.
Napisano Ponad rok temu
ale tez nie wiem czym rozciaganie do combatu moze roznic sie od normalnych cwiczen rozciagajacych? tez czekam na info =]
pozdro
Napisano Ponad rok temu
no widać ludzie z kravki są rozciągnięci inaczej Mnie nawet nie dziwi, że wilero szuka tego.... dziwi mnie, że tajemniczy IKMF pokusił się coś takiego opracować
wilero Ty się zdecyduj czy zadajesz pytanie po to żeby się czegoś dowiedzieć, czy żeby pokazać, że wiesz więcej od nas.
Mimo to gorąco pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
jak mniemem chodzi o miedzynarodowe stowarzyszenie krav maga (inetrnaszjonal kraf maga federejszyn)
ale tez nie wiem czym rozciaganie do combatu moze roznic sie od normalnych cwiczen rozciagajacych? tez czekam na info =]
pozdro
w INF sa zawarte slowa: napinanie rozluznianie rozciaganie . pozatym ten sposob rozciagania pozwala na wycisniecie toksyn z miesni.
(po dobrym rozciaganiu twoj mocz powinien miec kolor brazow)
Napisano Ponad rok temu
ale na serio - skoro rzeczywiscie jest to nowatorska metoda, chetnie za nia poszperam, moze czas odnowic konrakty z instruktorami lokalnej sekcji KM ?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Szukaj hasła "rozciąganie izometryczne".w INF sa zawarte slowa: napinanie rozluznianie rozciaganie . pozatym ten sposob rozciagania pozwala na wycisniecie toksyn z miesni.
(po dobrym rozciaganiu twoj mocz powinien miec kolor brazow)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
życzę powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Napinasz miesien przez okolo 10 sec, rozluźniasz go a potem naciagasz (bez wahania i pompowania) powolutku rownomiernie pilnujac zeby go nie napinac, ot co
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym polecalbym metode rozciagania !SERT jaka mamy w RAYZ-DO.
To znaczy jak?? :?
Opisz nam tą metodę, chyba, ze to jest tajemnica wielkich mistrzów...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wisła - Real
- Ponad rok temu
-
Białko w jadlospisie
- Ponad rok temu
-
zlamana reka
- Ponad rok temu