Wisła - Real
Napisano Ponad rok temu
heh... jedyny plus z tego losowania to doś fajny wyjazd (o ile dwumecz nie będzie rozstrzygnięty już w pierzym meczu) aczkolwiek liczyłem na zwiedzenie Liverpoolu lub Manchesteru :roll:
Napisano Ponad rok temu
Jedzie ktos na mecz?? Prezes klubu wspominal cos o rozegraniu meczyku na Slaskim !!! To byloby cos
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeśli mecz będzie na Reymonta to ceny biletów będą tak kosmiczne że średnio zamożni kibice będą mogli zapomnieć o obejrzeniu tego meczu.
tzn? 150? wiecej?? kurcze, chcialbym zobaczyc ten meczyk, oj, chcialbym. Super by bylo zrobic go w Chorzowie ;] 25 tys ludzi..cool
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja wieze ze mecz bedzie w krakowie , i nawet sie ciesez ze sobie na real pojade
dlaczego w krakowie?? slaski to wiekszy stadion, wiecej ludzi, wiekszy doping !! btw, nie wiecie moze, czy mozna kupic na to bilety przez net ?? bo chce sie wybrac z kumplem, a mamy troszke daleko do kraka, zeby sobie podskoczyc po bileciki
Napisano Ponad rok temu
Co mają powiedzieć kibice z pomorza? Np. z 3miasta??? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Noite, z "za rogu" możesz bezproblemowo wyskoczyć do dawnej stolicy po bilety.
Co mają powiedzieć kibice z pomorza? Np. z 3miasta??? :wink:
aqrat teraz siedze sobie tuz za bialymstokiem w 3miescie mam studia. ale na jedno wychodzi, niestety...tak czy siak 600 km
Napisano Ponad rok temu
przez internet nie można biletów na Wisłę kupoważ
Napisano Ponad rok temu
a co do kupowania biletów, to pierwszeństwo mają chyba posiadacze karnetów 8)
więc "sezonom" życze powodzenia :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
[/quote]
co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości ale pomarzyc można 8)
[quote name="budo_Barth."]
a co do kupowania biletów, to pierwszeństwo mają chyba posiadacze karnetów 8)
więc "sezonom" życze powodzenia :wink: :wink: :wink: [/quote]
zgadza się.
tylko mało kogo stać żeby w przeciągu 3 tygodni wyjebać ok. 400 na Wisłe (175 karnet + min. 200 na bilet).
Podejrzewam więc że wiekszośc karnetowców (a duża grupa to młodzi ludzie, jeszcze niezarabiający) po prostu odpuści mecz, jeśli ceny będą na takim poziomie jak się wzyscy spodziewają.
pzdr[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
btw: pilkarze beda znali murawe i stadion... na slaskim to by byla czysta komercja ~~...
next: damy rade...
Napisano Ponad rok temu
A mi się wydaje, że jak ktoś już znalazł kasę na karnet to i kierując się zasadą "zesram się a nie dam się" wyciągnie kasę choćby spod ziemi, żeby na ten mecz pójść.
dużo osób, które znam nie kupiło sobie karnetu bo już 175 to było za duzo na ich kieszenie jak na jednorazowy wydatek, a ci co kupili to albo się zadłużyli albo puściutko w kiermanie teraz mają więc na prawdę wątpie we frekwencję "karnetową" na Realu.
Tak czy inaczej stadion będzie full i na pewno będą dantejskei sceny pod kasami bo zarobasów, chcących zobaczyc Real w KRK nie brakuje.
Tym bardziej, że jak już będzie zarabiał to takiej okazji może w przyszłości nie mieć.
znając "szczęście" Wisły w losowaniach to już po odpadnięciu z Realem leśne dziadki w Uefa wyciągną nam kogos z górnej półki europejskiego futbolu.
Było Porto, Lazio, Schalke, Parma, Real... będą jeszcze inni.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8)
Napisano Ponad rok temu
nie lubię się mylić ale mam nadzieję że to info się jednak nie sprawdzi.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przestraszony przestraszony przestraszonynieoficjalnie mi wiadomo że bilety na sektory "piknikowe" czyli A i B będą w cenie 400 PLN 8O
ja pierdziu...
Napisano Ponad rok temu
info za prezesem Czerwińskim:
- Posiadacze karnetów na sezon ligowy, mają pierwszeństwo kupna biletów na spotkanie z Realem. Dla nich bilety będą w cenie trzysta złotych na sektory A i B oraz dwieście pięćdziesiąt na sektory C i D. Natomiast dla tych, którzy nie mają karnetów, bilety będą kosztować odpowiednio czterysta i trzysta pięćdziesiąt złotych - powiedział Czerwiński.
\ [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] \
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Białko w jadlospisie
- Ponad rok temu
-
zlamana reka
- Ponad rok temu
-
ekonomiczna odżywka wysokobiałkowa :-)