Jest poprawiony i aktualny pod tym adresem.Czy ten [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest aktualny
5 Rzut Ligi BJJ & SW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Bagi
Napisano Ponad rok temu
na lidze będzie możliwość zakupu gi firmy dragao-mam pare sztuk i wezme je ze sobą
pzdr
Bagi
Jakbys mogl to jak sa juz to moglbys wziasc plytki z technikami z Kalenska?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak poważnie to nie widze powodu dla którego nie można by zrobić kategorii 61. W bjj taka kategoria jest, czyli są zawodnicy którzy mogli by walczyć w SW.
Napisano Ponad rok temu
ja bardzo prosze nie rob 91 bo wtedy to juz nawet nie zipne. i tak jest ciebie pelno a te 20kg roznicy miedzy nami i tak nie jest zauwazalne
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy będą "jojczyć",że bez zezwolenia lekarskiego nie ma mowy,a i tak po przyjeździe skrobniesz podpis na jakiejś karteczce i wystapisz bez problemów.czy trzeba miec jakies badania lekarskie czy poprostu przychodzi sie, placi i startuje?
Napisano Ponad rok temu
Ile razy można tłumaczyć zawodnikom, że zrobienie kompleksowych badań lekarskich jest w ich interesie? Żeby potem nie było płaczu i zgrzytania zębami... Piłkarze, siatkarze, pływacy chodzą do lekarza sportowego - dlaczego w MA nie ma takiego nawyku, szczególnie wśród ludzi trenujących pod kątem sportu?czy trzeba miec jakies badania lekarskie czy poprostu przychodzi sie, placi i startuje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie tylko Twój Kocyk :wink:campo no pewnie, ze mi:) wkoncu bedzie to moj debiut
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bjj gdansk gdzie, za ile
- Ponad rok temu
-
ADCC 2005
- Ponad rok temu
-
polacy na mundialu
- Ponad rok temu
-
Nominacje w Grappling Kraków
- Ponad rok temu
-
Szukam klubu bjj w Dortmundzie
- Ponad rok temu
-
Mundial 2004
- Ponad rok temu
-
Kto komu prędzej zrobi wpięcie za plecy???
- Ponad rok temu
-
Turniej www.londiniumgrappling.net
- Ponad rok temu
-
Mundial 2004 - Trials
- Ponad rok temu
-
Royce Gracie & Mike Swain
- Ponad rok temu