Emerson CQC-11
Napisano Ponad rok temu
No i jak? Od niedawna w sprzedaży, $180, 154CM, wave. Jak dla mnie, numer dwa po Commanderze w stajni Emersona. Może już był, ale w sklepie ja dzis widzę po raz pierwszy, stąd pościk.
Napisano Ponad rok temu
Jednym slowem ....fajny nozus
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla mnie tez. ostrze do d... chwyt ok. commander i specwar ladniejsze.Rękojeść fajna bo pochodzi od Specwar-a chyba, a ostrze to raczej średnie jak dla mnie...
Napisano Ponad rok temu
I tak... jak dla mnie to najlepszy jest SOCFK
Napisano Ponad rok temu
No napewno zdecydowanie lepiej wyglada od tego badziewnego persiana
Asaroth chlopie coraz bardziej szacunek do Ciebie trace, czytajac takie posty :roll:
Napisano Ponad rok temu
Cqc 11 tez nie jest ladna ,ale na pewno ladniejsza od persiana.Pewnie-nie jest to Commander,ale przynajmniej wyglada Hardcore'owo...
Napisano Ponad rok temu
A powiedz mi vince co sie tobie w persian'ie podoba?Biednie wygiete,waskie ostrze bez wave'a?Czy moze to ze wyglada jak te wszystkie inne "preskie" foldery?
Cqc 11 tez nie jest ladna ,ale na pewno ladniejsza od persiana.Pewnie-nie jest to Commander,ale przynajmniej wyglada Hardcore'owo...
Pojęcie ładny jest zdecydowanie subiektywne... :wink:
Napisano Ponad rok temu
A powiedz mi vince co sie tobie w persian'ie podoba?Biednie wygiete,waskie ostrze bez wave'a?Czy moze to ze wyglada jak te wszystkie inne "preskie" foldery?
Widzisz to nie chodzi co sie podoba a co nie, tylko o dosadnosc okreslen, bo zamiennikiem dla "badziewne" jest "do dupy", a to, ze cos mi sie nie podoba nie znaczy od razu, ze takie jest prawda ?
A co mi sie podoba w Persianie ? Napisze Ci co mi sie nie podoba - zreszta dotyczy to wszystkich emersonow - odwrotny chisel. Do dzis nie potrafie pojac po jaka cholere ktos umieszcza szlif tylko po lewej stronie.
Ale czy to znaczy, ze emersony sa badziewne ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Benchmade Mini AFCK II
- Ponad rok temu
-
Pomacac noze w Szczecinie ;)?
- Ponad rok temu
-