Kobieca konfrontacja MMA w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pawel Drozdziak
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
W tym temacie nie chodzilo o konfrontacje stylow.
Napisano Ponad rok temu
dziewczyny najczęściej spotykają się dopiero podczas Mistrzostw Polski a w klubach sparują z chłopakami.
Napisano Ponad rok temu
No i masz całkowita racjeTrochę tu czytałam krytyki na smack girl. A co jest w tym złego? Każdy kiedyś zaczynał i nie wszystkie walki są cudowne technicznie. W Polsce
dziewczyny najczęściej spotykają się dopiero podczas Mistrzostw Polski a w klubach sparują z chłopakami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pawel Drozdziak
Szkola Samoobrony dla Kobiet WSDP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powinny dzialac.
Pawel Drozdziak
Szkola Samoobrony dla Kobiet WSDP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pawel Drozdziak
Napisano Ponad rok temu
-kobiety nie powinny uprawiac kontaktowych ma bo zdaniem muchola traca na kobiecosci,a jak wiadomo naprawde kobiece jest tylko szydelkowanie...ewentualnie tai chi.Mozemy dziekowac bogu ze mamy na forum takiego eksperta od tego co jest kobiece a co nie.
-kobiety nie powinny walczyc ani sparowac,bo sa narazone na kontuzje,lub co gorsze,siniaki na twarzy!!!!(toz to kalectwo do konca zycia bedzie),ktore,zdaniem muchola,zmnijszaja bezpowrotnie ich atrakcyjnosc;a jak wiadomo kobiety istnieja tylko po to zeby sie podobac mezczyznom
-kobiety ktore chca sie sprawdzic w turniejach mma,to zdaniem muchola idiotki,bo jak wiadoma kobiety nie moga realizowac sie w tym czym chca,a tylko w tym na co faceci im pozwola...
Jestem ciekaw co ludzie jego pokroju by powiedzieli,gdyby nagle im ktos zaczal mowic co maja prawo robic a co nie,czym powinni sie interesowac a czym nie...
Napisano Ponad rok temu
Mozemy dziekowac bogu ze mamy na forum takiego eksperta od tego co jest kobiece a co nie.
I ja pozdrawiam
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Touche...Mozemy dziekowac bogu ze mamy na forum takiego eksperta od tego co jest kobiece a co nie.
I ja pozdrawiam
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Co to ja chciałam powiedzieć- A! Ja bardzo chetnie bym się sprawdziła na takich zasadach(bo mi się te zasady podobają ) I jeszcze mnie zobaczycie
Napisano Ponad rok temu
pytanko: bedzie ta komfrontacja czy nie, bo juz w tym momencie te wszystkie strony to spam o niczym, a juz napewno nie na temat.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak poradzic sobie z nadmiernym strachem?
- Ponad rok temu
-
Skuteczność na ulicy
- Ponad rok temu
-
Jak sobie poradzić w pociągu ?
- Ponad rok temu
-
moj portfel
- Ponad rok temu
-
czy dziewczyny lubią się bić?
- Ponad rok temu
-
Jak odróżnić leszcza od zawodowego zabijaki ?
- Ponad rok temu
-
???
- Ponad rok temu
-
Czuć sie bezpiecznym
- Ponad rok temu
-
Ego Ulicznego Wojownika
- Ponad rok temu
-
Z serii "alkohol twoj wrog, wiec lej go ile wlezie"