Kobieca konfrontacja MMA w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Pawel Drozdziak
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
... co doprowadzi nieuchronnie do Smack Girl.Co myslicie? Ma ktos jakies pomysly na kandydatki? Nie mowie tu o czyms w rodzaju Smack Girl, ale o jednej czy dwu walkach podczas ktorejs gali MMA.
Komentarz - bez komentarza.
Chyba się takie idiotki nie znajdą. :?
Napisano Ponad rok temu
a co jest zlego w Smackgirl? Kazdy sport ma konkurencje dla mezczyzn i dla kobiet, a jesli dotad nie ma to predzej czy pozniej miec bedzie.
MMA jest sportem wiec ta zasada tez te dyscypline obejmuje.
Poza tym nie rozumiem czemu na przyklad Shannon Logan jest wedlug ciebie idiotka. Co jej masz do zarzucenia?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No właśnie... Ciężary (Agata Wróbel - sam przyznasz - nawet wyładniała od tego :twisted: ), walki kobiet w formule vale tudo ...Kazdy sport ma konkurencje dla mezczyzn i dla kobiet, a jesli dotad nie ma to predzej czy pozniej miec bedzie.
MMA jest sportem wiec ta zasada tez te dyscypline obejmuje.
Proponuję jeszcze sumo. To coś dla miłośników puszystych.
No rzeczywiście. Kwintesecja kobiecości.Poza tym nie rozumiem czemu na przyklad Shannon Logan jest wedlug ciebie idiotka. Co jej masz do zarzucenia?
Mistrzyni ringu! To facetom imponuje!
Napisano Ponad rok temu
Chyba się takie idiotki nie znajdą.
Wezzzz czlowieku bo mi slabo jak to czytam, jakim prawem nazywasz je idiotkami, obrazasz wiele kobiet
Napisano Ponad rok temu
Oszpecają się (na ogół).
Zatracają część kobiecości.
Narażają się za małe pieniądze.
Dają sobą manipulować (na ogół).
Rezygnują z lepszych możliwości rozwoju (w większości).
Napisano Ponad rok temu
shannon logan - kwintensencja kobiecosci? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A na tych zdjęciach - faktycznie wygląda OK.
W sumie nic jej nie brakuje.
No i po co walczy? Wtedy naprawdę wygląda nieciekawie.
Kwintesencja kobiecości. :nie:
Napisano Ponad rok temu
bić się
WALCZYC
A pozatym gadasz beznadziejne bzdury
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo rzeczowa ocena!A pozatym gadasz beznadziejne bzdury
Napisano Ponad rok temu
Mówiłbym to "ciszej".muchol - a gdyby owa Shannon trenowala tae kwon do lub karate (dla przykladu) mowilbys to samo?
Gdyby trenowała kung-fu nic bym nie mówił.
A gdyby trenowała taniec - pochwaliłbym. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Walczyć, bić się - zwał jak zwał.
BIC to mozna żula na ulicy, a pozatym to naprawde pierdoly gadasz i nie chce mi sie z toba przekomarzac
Napisano Ponad rok temu
Ale inna rzecz mnie zastanawia. Czysta ciekawosc. Co mucholu z tymi ktorym z jakichs powodow to nie odpowiada? Na przyklad facet nie moze byc wyplacalny bo nade wszystko pasjonuje go historia wojny peloponeskiej i blogoslawienstwo pracy w agencji reklamowej go nie ciagnie. Poza tym ma okulary -6 i 155 cm wzrostu i szczuplutki takie chucherko. Czy gdyby mimo tych potwornosci uparcie odmawial zapisania sie na silke mialby jakies szanse na twoj szacunek?
Albo brzydkie dziewczyny. Takie, ktore w zaden sposob nie stana sie podobne z wygladu do Shannon Logan zeby nie wiem co robily. No jest przeciez cala masa dziewczyn srednio ladnych albo wrecz koszmarnie brzydkich. Czy one maja sie powiesic czy przewidujesz jednak dla nich jakies miejsce w swoim swiecie? No juz nie wspomne o dziewczynach powiedzmy...w moim wieku. Czyli tez juz nie do porownania z Shannon. Jest jeszcze jakis powod zeby z nimi gadac czy juz moga sie sprzedac na narzady?
Pawel Drozdziak
Napisano Ponad rok temu
"kobieta powinna być piękna, a jako broń powinna mieć nie zabójcze ciosy, ale faceta który załatwi za nią wszelkie fizyczne porachunki. Dlatego dziewczyny OPANUJCIE SIĘ TROCHĘ! Jeżeli już trenujecie to nie róbcie z siebie babochłopów! Trenujcie... ale rekreacyjnie" (by biceps).
a co maja zrobic "brzydkie" dziewczyny (nieatrakcyjne dla plci przeciwnje powiedzmy...) i beznadziejni faceci?
Napisano Ponad rok temu
Nie powiedziałem tak!Czyli mowiac krotko - kobieta powinna byc piekna a mezczyzna wyplacalny :-)
Moim zdaniem nie! Moim ...Nie spytam czy powinna tez byc dziewica do slubu bo czuje, ze odpowiedz moglaby mnie znokautowac.
Znowu coś wciskasz! Ten przykładowy facet powyżej OK (praca w agencji reklamowej - mi też to nie odpowiada)! Ale chociaż wypłacalny to być powinien!Ale inna rzecz mnie zastanawia. Czysta ciekawosc. Co mucholu z tymi ktorym z jakichs powodow to nie odpowiada? Na przyklad facet nie moze byc wyplacalny bo nade wszystko pasjonuje go historia wojny peloponeskiej i blogoslawienstwo pracy w agencji reklamowej go nie ciagnie. Poza tym ma okulary -6 i 155 cm wzrostu i szczuplutki takie chucherko. Czy gdyby mimo tych potwornosci uparcie odmawial zapisania sie na silke mialby jakies szanse na twoj szacunek?
Są dziewczyny atrakcyjne i nie - fakt. Szkoda, że nie wszystkie są atrakcyjne - szkoda głównie dla tych dziewczyn. Na ogół jednak : atrakcyjne to te szczupłe, zadbane. I w tym pomóc może gimnastyka, taniec, ewentualnie siłownia. Raczej nie nawalanka.Albo brzydkie dziewczyny. Takie, ktore w zaden sposob nie stana sie podobne z wygladu do Shannon Logan zeby nie wiem co robily. No jest przeciez cala masa dziewczyn srednio ladnych albo wrecz koszmarnie brzydkich. Czy one maja sie powiesic czy przewidujesz jednak dla nich jakies miejsce w swoim swiecie? No juz nie wspomne o dziewczynach powiedzmy...w moim wieku. Czyli tez juz nie do porownania z Shannon. Jest jeszcze jakis powod zeby z nimi gadac czy juz moga sie sprzedac na narzady?
Myślisz, że sporty walki dowartościują dziewczyny niedowartościowane?
No w jakim? :wink:No juz nie wspomne o dziewczynach powiedzmy...w moim wieku.
Napisano Ponad rok temu
atrakcyjna kobieta to taka, ktora kocha i szanuje siebie i swoje cialo. i niekoniecznie szczupla. to juz kolejny wymysl kolorowych pism i telewizji.
i sadze, ze SW dowartosciowuja wszystkich bez wzgledu na plec.
Napisano Ponad rok temu
mysle, ze istnieje wiecej niz jeden sposob w zyciu, zeby sie dowartosciowac. Mysle tez, ze to co dowartosciowuje w jednych oczach w innych moze osmieszac.
Jakies sto lat temu to bylo tak, ze dziewczyna miala w zyciu jeden cel - znalezc meza. I cala jej aktywnosc zyciowa tak naprawde do tego jednego sie sprowadzala. Jak dla mnie bylo to dosyc obrzydliwe.
Troszke tak jakby jakas kobieta postanowila nagle traktowac mnie jako chodzace zrodlo szmalcu. Nie jest wazne czym sie interesuje, co mysle itd. Wazne, zebym przyniosl do domu co miesiac te iles tam tysiecy zlotych a wszystko co w tym przeszkadza jest po prostu zbyteczna fanaberia. Chcialbys byc tak potraktowany? Ja nie. Lubie miec czym oddychac.
I dokladnie na tej samej zasadzie nie podoba mi sie traktowanie dziewczyny jako wylacznie zabawki ktora ma ladnie wygladac. Nie kryje, ze lubie miec te pare zloty (kurde kiedy to bylo) i lubie ladne dziewczyny, ale nie mozna sprowadzac kogos tylko do takich rzeczy. Jesli dziewczyna chce sie podobac ok. Ale jesli interesuje ja no nie wiem...bycie fajterka, robienie biznesu, nauka, alpinizm, zeglarstwo, aktorstwo, polityka...no mnostwo jest mozliwosci to uwazam, ze powinna miec prawo sie tym zajac.
I napominanie jej w tym momencie, ze jak sie tym zajmuje za mocno to nie dopelnia OBOWIAZKU bycia idealna ozdoba wydaje mi sie takim troche kopem w jaja. Na pewno mozna kazda kobiete w ten sposob usadzic tylko nie wiem po co.
Troche tak jakbys na przyklad pojechal na zawody, zrobil wynik i wrocil z medalem a panna popatrzylaby na ten medal i powiedziala "no i co z tego konkretnie bedziesz mial?" Tez cie usadzi. I tez nie wiem po co.
Pawel Drozdziak
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak poradzic sobie z nadmiernym strachem?
- Ponad rok temu
-
Skuteczność na ulicy
- Ponad rok temu
-
Jak sobie poradzić w pociągu ?
- Ponad rok temu
-
moj portfel
- Ponad rok temu
-
czy dziewczyny lubią się bić?
- Ponad rok temu
-
Jak odróżnić leszcza od zawodowego zabijaki ?
- Ponad rok temu
-
???
- Ponad rok temu
-
Czuć sie bezpiecznym
- Ponad rok temu
-
Ego Ulicznego Wojownika
- Ponad rok temu
-
Z serii "alkohol twoj wrog, wiec lej go ile wlezie"