"strzelające" stawy
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Art3ule
Ps. Do lekarza pójdę; powie mi to samo co zawsze: jest pan zdrowy, ale na wszelki wypadek tydzień zwolnienie i miesiąc przerwy w treningach .
Napisano Ponad rok temu
Tym pierwszym bym nie pogardzil, a drugie olalPs. Do lekarza pójdę; powie mi to samo co zawsze: jest pan zdrowy, ale na wszelki wypadek tydzień zwolnienie i miesiąc przerwy w treningach .
Nie mam pojecia czy to moze byc przez te leki. Bylo troche watkow o "strzelajacych" stawach - moze w nich bedzie cos ciekawego na ten temat. Tez mi strzelaja stawy - glownie kolana, troche bark i inne czesci ciala. Bralem glukozamine i pomoglo, ale jesli chodzi o kolana to niestety tylko troche.
W "strzelaniu" stawow chyba nie ma nic zlego. Gorzej jesli przy tym boli lub sie blokuja. Wtedy nalezalo by sie zaczac martwic i myslec o badaniach.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skoro teraz jest git to raczej nie ma problemu. Poprostu kiedy dzieje sie cos bardziej niepokojacego i nie ustepuje, to lepiej pojsc do lekarza.Kiedyś mi się lewy łokieć blokował na chwile (kilka razy tak) ,ale już przeszło :? to źle?
Napisano Ponad rok temu
Ja tam miałem raz wyrwaną rękę ze stawu łokciowego... od tamtej pory strzela mi gdy prostuję rękę i czasem się blokuje, ale da się z tym żyć
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kreatyna.
- Ponad rok temu
-
Shaquille O'Neal odchodzi z Lakers
- Ponad rok temu
-
Wyskok
- Ponad rok temu