Kreatyna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I w taki o to sposób Noite został naczelnym królikiem doświadczalnym BUDO :wink:Zaszkodzic nie zaszkodzi, mozesz przetestowac. Pochwal sie wynikami bo sam jestem ciekawy ;-)
Swoją drogą to w domowym zaciszu też można zapodoać sobie taki wycisk, że na drugi dzień człowiek z łóżka wstać nie może.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja uwazam, ze jest sens zastosowac kreatyne, tylko nie monohydrat (ew. bardzo male dawki 3-5 g dziennie), a jablaczan kreatyny (M3 creatine BX, TCM MC OLIMP)
Napisano Ponad rok temu
tym razem dla celow porownawczych chcialbym sie dowiedziec jaka kreatyne uwazacie za najlepsza,jesli by juz ktos mial do przeznaczenia pewna(spora)kwote to co byscie polecili.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam
A ja uwazam, ze jest sens zastosowac kreatyne, tylko nie monohydrat (ew. bardzo male dawki 3-5 g dziennie), a jablaczan kreatyny (M3 creatine BX, TCM MC OLIMP)
Planuje sobie zarzucic na wiosne którąś z tych kreatynek(M3 creatine BX, TCM MC OLIMP) Którą polecasz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W jakim pokarmie zawarta jest kreatyna bo wolałbym naturalne środki a przy okazji zjeść trochę witamin.
Najwięcej zdaje się jest w wołowinie, ale zawsze łatwiej tablety połykać :wink:
rtx.
Napisano Ponad rok temu
Shrek.rtx - ja mimo wszystko wolę naturalne jedzenie gdyż, jest często łatwiej przyswajanle niż tabletki, a przy okazji dostarczam organizmowi wielu składników pokarmowych naraz.
Napisano Ponad rok temu
Shrek.rtx - ja mimo wszystko wolę naturalne jedzenie gdyż, jest często łatwiej przyswajanle niż tabletki, a przy okazji dostarczam organizmowi wielu składników pokarmowych naraz.
Racja, ale tutaj chodzi o ilość dostarczonej kreatyny.
Kreatyna w postaci suplementu też jest dobrze przyswajalna.
Jeżeli Cię nie przekonałem to pozostaje starać się o jak najbardziej bogatą dietę, która w pełni zaspokoi zapotrzebowanie Twojego organizmu.
Ideałem byłoby dostarczać w diecie wszystkich potrzebnych składników - jednak jest to bardzo trudne. Suplementy zostały stworzone po to aby było to łatwiejsze.
Twój wybór.
Pazdrawiam.
rtx.
Napisano Ponad rok temu
Ja również pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shaquille O'Neal odchodzi z Lakers
- Ponad rok temu
-