Akupunktura
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś miał doczynienia z akupunkturą tzn czy zaaplikował sobie takie leczenie i czy pomogło, byłbym wdzięczny za wszelkie wiadomości na ten temat.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
podczas calego 'zabiegu' zwiazanego z igielkami, wydzielaja sie endorfiny,ktore nie lecza,ale usmierzaja bol
Napisano Ponad rok temu
Lekarz neurolog, które mi te igiełki wkłuwał podzielił się ze mną spostrzeżeniem, że nawet kwiatki domowe lepiej rosną, jeżeli je nakłuć w ODPOWIEDNICH miejscach.
I jeszcze jedno - akupunktura jest bezpieczna. Dawałam się kłuć nawet w 9 miesiącu ciąży, kiedy to, jak wiadomo, nie polecane są żadne zabiegi
Pozdrówka!
Mameha
P.S. Ponadto neurolog okazał się oszałamiająco przystojnym i nieprzyzwoicie inteligentnym człowiekiem, co być może ma jakieś przełożenie na wydzielanie endorfin ... :wink:
Napisano Ponad rok temu
P.S. Ponadto neurolog okazał się oszałamiająco przystojnym i nieprzyzwoicie inteligentnym człowiekiem, co być może ma jakieś przełożenie na wydzielanie endorfin ...
To juz wiemy skad ta ciaza :wink:
Napisano Ponad rok temu
Doprawdy zadziwiający jest ten brak podstawowych wiadomości na temat rozmanżania człowieka. Ciąża powstaje trochę wcześniej niż w 9 miesiącu i w ZUPEŁNIE innych okolicznościach niż zabieg akupunktury :wink:
Napisano Ponad rok temu
Doprawdy zadziwiający jest ten brak podstawowych wiadomości na temat rozmanżania człowieka. Ciąża powstaje trochę wcześniej niż w 9 miesiącu i w ZUPEŁNIE innych okolicznościach niż zabieg akupunktury :wink:
No co ty gadasz :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ćwiczenia do salt
- Ponad rok temu
-
Ultra ripped z efedryna ...
- Ponad rok temu
-
Spiete barki
- Ponad rok temu
-
Neo-Capsidern i moja kuracja :-)
- Ponad rok temu
-
kolka nerwowa
- Ponad rok temu
-
krótkie mięśnie
- Ponad rok temu
-
Rekonstrukcja ACL - porady przed operacją....
- Ponad rok temu
-
sposob na obite piszczele
- Ponad rok temu
-
Pij mleko bedziesz wielki
- Ponad rok temu
-
giga mięśnie
- Ponad rok temu