Kaczor zdal na III dan...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nio tak GRATULUJE ale . . . kim jest ten cholerny kaczor ? :wink:
ej na co Ty, Kaczora nie znasz???
ja też gratuluje
Napisano Ponad rok temu
to gratuluje rowniez!!
a kto odwazyl sie przeegzaminowac kol Kaczora? Jakies szczegoly przebiegu egzaminu? Ilosc zabitych uke? moze nawet jakies male video, czy w najgorszym wypadku zdjecia?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.........hmhmh.......Tissier.........Tissier......cos mi sie dawno temu obilo o uszy....ale nie kojarze specjalnie....zna go ktos? To jakis aikidoka?Szczepanie zdawał u niejakiego Tissier( jak napisałem z błędem nie bij )Natomiast ja też przyłączam się i GRATULUJĘ!
Napisano Ponad rok temu
Teraz to już strach normalnie z nim ćwiczyć będzie :wink:
Napisano Ponad rok temu
gratulacje dla pawla.
Napisano Ponad rok temu
to stara metoda Szczepana.... "aikido a co to jest aikido???...to tam gdzie sie bija????.."hehehe.........hmhmh.......Tissier.........Tissier......cos mi sie dawno temu obilo o uszy....ale nie kojarze specjalnie....zna go ktos? To jakis aikidoka?Szczepanie zdawał u niejakiego Tissier( jak napisałem z błędem nie bij )Natomiast ja też przyłączam się i GRATULUJĘ!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eee ! no luuuuuudzie kim jest ten . . . KACZOR
Zajrzyj tu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To się dowiesz, ale juz nigdy nie będziesz tą sama osobą co przedtem
A swoja drogą jestem pod wrażeniem szybkości up dateu danych na stronie :wink: Gratulacje I za egzamin też 8)
Napisano Ponad rok temu
To chyba ten co Kaczora egzaminował..........hmhmh.......Tissier.........Tissier......cos mi sie dawno temu obilo o uszy....ale nie kojarze specjalnie....zna go ktos? To jakis aikidoka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Patrz , a ci z Tokio oceniali go znacznie wyżej niz na 3. dana Znaczy tego no Tiisiera, czy jakoś takNie to przeciez Kaczor egzaminowal Tissier'a...
A coby nie było tak cukierkowo to poćwiczcie swój refleks w randez voues z nowym III danem (giera nomen nomen trzecia od góry) :wink:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Łabędź (zadowolony, ze ma teraz okres ochronny 8) )
Napisano Ponad rok temu
Szczepanie zdawał u niejakiego Tissier( jak napisałem z błędem nie bij )Natomiast ja też przyłączam się i GRATULUJĘ!
Niejakiego!?!?!!? czy to jakaś kpina? Mówimy o jednym z lepszych aikidoków. I używamy zwrotu niejakiego?!?!?!?! Grrrrrrrrr....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy w wawie gdzies wieczorem w sobotę mozna poćwiczyć
- Ponad rok temu
-