Boa sprężyna... jeb
Napisano Ponad rok temu
Kupilem se ampha auto i mam srac w portki ze strachu ze mi sprezyna padnie??
A zycie pokazalo kilka razy ze tez mam pecha. Oby sie to nie sprawdzilo w przypadku Amphibiana
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Co prawda jak czegoś nie ma (sprężynka) to się to nie popsuje, a samo uszkodzenie sprężynki w większości noży nie dyskwalifikuje ich użytkowo - ważniejsza jest blokada.
Napisano Ponad rok temu
Dark to prawda?
Co sie stało i w jakim modelu. Chyba nie pękła? Prosze powiedz, że nie.
OK. nie pekla.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niektorym to nawet z fixeda okladziny rekojesci potrafia odpasc... :wink:
Dlatego planuje MFSa, okladziny bym zepsul a paracorda zawsze mozna zawiazac na nowo albo zdobyc nowy

Trza wystosowac petycje do knifemakerow coby robili noze tez Polish Edition czyli super wytrzymale, takie dla polakow, np. automaty z kosmiczna sprezyna albo Mad Dogi na ktorych mozna sie wieszac w 5ciu chlopa naraz

Napisano Ponad rok temu
Trza wystosowac petycje do knifemakerow coby robili noze tez Polish Edition czyli super wytrzymale, takie dla polakow
Coś kiedyś słyszałem o specjalnym zawieszeniu do samochodów kierowanych na rynek polski. Polish Editin Cros.

Napisano Ponad rok temu
Niektorym to nawet z fixeda okladziny rekojesci potrafia odpasc... :wink:
ciekawe czy sa ludzie zdolni popsuc cokolwiek z serii one-piece range Chrisa Reeve'a...

Napisano Ponad rok temu
Kurwa. Fixed is a tool. Folder is a toy...
amen :twisted:
robo camillusa jest chyba bardziej niezawodny ...
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od Darka dostałem trzy sprężyny z, rzeczywiście zajebistego, zestawu naprawczego Kershawa, ale niestety po przymierzeniu się okazało, że żadna do Boa nie pasuje...
Tak więc właściwą sprężynkę dostałem od niezawodnego Pitera dziś, zamontowałem i się zdumiałem: o kurcze, to ona taka mocna była na początku????? I faktycznie, jak w pierwszych dniach, sprzed dwóch lat... Nóż o mało nie wyleciał mi z ręki, chociaż mam z nim przecie doświadczenie...
Wniosek: sprężynka wyraźnie, choć niezauważalnie bo stopniowo, traci na mocy w trakcie użytkowania, no a w końcu robi jeb....
No ale co tam, kocham ten nożyk, mogę wymienić co dwa latka

Pozdrawiam
Mithr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
który model jest sztandarowy ??
- Ponad rok temu
-
Zakupy w Internecie Benchmade Model 813 Mini TSEK