sposoby na przybranie na masie
Napisano Ponad rok temu
kumpel mi kiedys mowił ze ktos tam z jego znajomych dodawał do kazdego posiłku chyba zwykły olej:) heh (nie silnikowy) heh i przybrał sporo na masie bo niby to spowalniało metabolizm czy cos czy to prawda???
ale nie tylko to chciałem zawrzec w tym temacie chodzi mi włąsnie o takie sposobvy jak z tym olejem co wczesniej wspomniiałem na przybranie na masie znacie jeszcze jakies??? i nie chodzi mi o porady typu"duzo jedz" wielkie dzieki z gory:)
Napisano Ponad rok temu
witam!
kumpel mi kiedys mowił ze ktos tam z jego znajomych dodawał do kazdego posiłku chyba zwykły olej:) heh (nie silnikowy) heh i przybrał sporo na masie bo niby to spowalniało metabolizm czy cos czy to prawda???
ale nie tylko to chciałem zawrzec w tym temacie chodzi mi włąsnie o takie sposobvy jak z tym olejem co wczesniej wspomniiałem na przybranie na masie znacie jeszcze jakies??? i nie chodzi mi o porady typu"duzo jedz" wielkie dzieki z gory:)
podaj jakiś argument który poprze to że olej spowalnia metabolizm Owszem oliwa spowalnia trawienie i dlaa tego dodaje sie ją do ostatniego posiłku !!
''i nie chodzi mi o porady typu"duzo jedz"'' Nie wiem kto Ci takie porady daje ale na pewno dobry fachowiec , żenada ... Wiesz przynajmniej jakie są podstawowe zasady diety naMasę ??
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
A chodzi o ten olej zwykły słonecznikowy?
Napisano Ponad rok temu
podaj jakiś argument który poprze to że olej spowalnia metabolizm Owszem oliwa spowalnia trawienie i dlaa tego dodaje sie ją do ostatniego posiłku !!
argumentu włąsnie nie mam bo ja tak słyszałem i dlatego pytam:D
''i nie chodzi mi o porady typu"duzo jedz"'' Nie wiem kto Ci takie porady daje ale na pewno dobry fachowiec , żenada ... Wiesz przynajmniej jakie są podstawowe zasady diety naMasę ??
wiesz generalnie to forum jest dobre (tak mi sie wydaje) ale zdarzaja sie tacy co nie wiedza za duzo i tak "pomagaja" a jesli chodzi o zasady to cos tam czytałęm na ich temat na tym forum
Napisano Ponad rok temu
heh tego akurat nie jestem pewny ale chyba własnie o zwykły olejCzęsto w diecie powinno się uwzględniać oliwę z oliwek jako źródło dobrych kwasów tłuszczowych oraz dodatkową ilość kalorii.
A chodzi o ten olej zwykły słonecznikowy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli to co słyszałem o tym jedzeniu tego oleju to jest nie prawda??Olej słonecznikowy nie jest zdrowy ma dużą ilość omega 6.Do sałatek się nadaje
Napisano Ponad rok temu
czyli to co słyszałem o tym jedzeniu tego oleju to jest nie prawda??
A pomyśl z czego budują się mięśnie tłuszcze mogą tylko nam pomóc w szybszym jej budowaniu ale napewno z nich masy mięśniowej z nie zbudujemy.
Picie zwykłego oleju mija się z celem.Polecam orzechy,ryby, oliwę z oliwek
Napisano Ponad rok temu
A pomyśl z czego budują się mięśnie tłuszcze mogą tylko nam pomóc w szybszym jej budowaniu ale napewno z nich masy mięśniowej z nie zbudujemy.
Picie zwykłego oleju mija się z celem.Polecam orzechy,ryby, oliwę z oliwek
Jak chcesz zwiekszyc mase to jedz 1gr tluszczy na kilogram masy ciala.
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo