Jak byście postąpili w sytuacji...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja to mowie w takich sytuacjach: PObij mnie, skasuj mi twarz, polam nogi rob co chcesz .... ale jak sie pozbieram ze szpitala to pojde grzeczniutko na policje po wyroku skazujacym dla Ciebie wystapie z powodztwa cywilnego i bedziesz mi chlystku do konca swojego zasranego zycia placil rente oraz duze odszkodowanie. Zawsze dziala Very Happy
Dokładnie mój sąsiad teraz już tu nie mieszka musiał zabulić 4000 zł bo jakiemuś gościowi przylał w pysk, roprawa była krótka. Co do reakcji 100% prawidłowa, można zrozumieć ząb za ząb ale żeby za obelge komuś spuścić łomot, pozatem poóźniej mieć z tego powodu kłopoty? Stracić życie albo coś cennego (np. zdrowie swoje czy represje na bliskich) w bezsensownej walce to głupota według mnie.
PS. Przeczytaj sobie KARATE-DO moje życie Gihina Funakoshiego.
PS. Nie ma wyjścia, nie ma litości, o tym też należy pamiętać.
Napisano Ponad rok temu
a na powaznie to temat byl walkowany dziesiatki razy ! Oczywiscie olac grzyba !! Po cholere psuc sobie zdrowie odpadami.
Napisano Ponad rok temu
albo jak Kayzer Soze (kto ogladal Podejrzanych wie o czym mowie ): zabic jego zone, dzieci, ojca, matke, przyjaciol, dalekich krewnych, dostawce pizzy ktory mu ja przynosi, jego wierzycieli i ich rodziny, jego dluznikow i ich rodziny a na koniec jego samego.potraktowac go jak Franka Castle : zabic jego i cala jego rodzine :twisted:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Panowie, kurcze- co 3ci wątek w tym dziale brzmi "Czy dobrze zrobiłem bo spusiłem/ nie spuściłem wpierdol. God damn it, nie lepiej w jednym wątku o tym pisać? I w ogóle po kiego czorta o tym pisać.
Otwórzcie sobie kodeks karny, looknijcie czy nie popełniliście wykroczenia/przestępstwa/zbrodni a jak nie i uważacie ze jest OK to po co o tym pisać?
No, ale może ja jakiś dziwny jestem po porstu.
Napisano Ponad rok temu
I wszystkich których imie sie zaczyna na M U i C.
Panowie, kurcze- co 3ci wątek w tym dziale brzmi "Czy dobrze zrobiłem bo spusiłem/ nie spuściłem wpierdol. God damn it, nie lepiej w jednym wątku o tym pisać? I w ogóle po kiego czorta o tym pisać.
Dobrze gada, dac mu wodki !!!!
Napisano Ponad rok temu
Dopiero co stzrelilem sobie klina! Na wódke nie bede mógł patzreć przez najbliższe 5-6h.
No, ale jak nalaegacie, to nie bede odmawial
Napisano Ponad rok temu
Pozwole sobie polecic Ci jedna bardzo fajna ksiazke.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A w szczegolnosci rozdzialy:
11 - Nie próbuj piłować wiórów
13 - Nie opłaca się wyrównywać rachunków
15 - Czy każdą z rzeczy, które masz, oddałbyś za milion dolarów ?
17 - Jeśli trafisz na sęk, zrób z niego sękacz
20 - Nie kopie się zdechłego psa
21 - Zrób to, a krytyka Cię nie zrani
Teraz sa wakacje, wielu z Was gdzies wyjezdza...
Ksiazka jest krotka i tresciwa. Nie myslcie nad tytulem i okladka, bo naprawde ksiazka jest ekstra.
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem oplaca sie. nawet jezeli nie ma z tego profitow to jest satysfakcja. Poza tym, jak to mowi stare i madre przyslowie:"Przemoc nie jest rozwiazaniem...ale czasem pomaga je zanlezc"13 - Nie opłaca się wyrównywać rachunków
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Powiedzialem mu zeby dal sobie spokoj, skoro wie, ze go pobije, to po co ma to udowadniac (chociaz, skad to wie ). No ale to dzieciak i nie rozumie.
Pozniej sie okazalo, to to plotki, ze dowiedzuial sie tego od jakijs dziewczyny. Hheh, funny.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Molestowanie na uczelniach
- Ponad rok temu
-
Strony z kobietami w MA
- Ponad rok temu
-
Ja probowali pozbawic mnie komórki :)
- Ponad rok temu
-
250 PLN :(:(:(
- Ponad rok temu
-
Gdzie trenować w Warszawie
- Ponad rok temu
-
zastój?
- Ponad rok temu
-
Procent napaści 1/1
- Ponad rok temu
-
Prosze o pomoc , czy dobrze postąpiłem bo nie wiem ... ?
- Ponad rok temu
-
Student - zawód wysokiego ryzyka????
- Ponad rok temu
-