Splashing hands
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niedawno znalazłem w necie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Czy moglibyście się wypowiedzieć co o tym sądzicie? Czy ta angielska nazwa odpowiada jakiemuś tradycyjnemu stylowi, czy jest to jakaś hybryda? Przy okazji przeglądania tej strony zaciekawiło mnie jeszcze jedno - może macie praktyczne doświadczenia w ćwiczeniu "iron hand"? Czy to rzeczywiście działa, czy też pan znalazł kolejną metodę wyciągania niemałej kasy?
Żelazna ręka czyli tie sha zhang działa ale trzeba to ćwiczyć pod okiem prawdziwego mistzra w innym przypadku na starość nie wypijesz piwka :drinking: tzrymając kufelek własnoręcznie.
MW
Napisano Ponad rok temu
New Courses for 2004:
Ba Kua - limited to 6 students - US$1,000 - August 23 to 28th 2004
Iron Hand - US$2,000 - August 30th to September 11th 2004
Niezłe ceny mają... Żelazne dłonie za 8k PLN w 12 dni? To ja myślałem, że ten trening TROCHĘ dłużej trwa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zbigniew Struk, bodyguard, former Antiterrorist squad & special forces
Teaching: Iron Hand, Qi Gong, Yawara ju-jitsu, ESDS tactics & unarmed/armed combat for Police/Law Enforcement Officers.
Runs his own school in Bialystok, Poland.
Przemyslaw Rybczynski, bodyguard
Teaching: Iron Hand, Qi Gong, ESDS tactics & unarmed/armed combat for Police/Law Enforcement Officers
Runs his own training center in Poznan, Poland.
Michal Klos
Teaching: Iron Hand, Qi Gong, Yang Lu Chan Taiji, ESDS tactics & unarmed/armed combat
Only private training.
Napisano Ponad rok temu
A, z tego co pamiętam, to pan McNeil reklamuje się, że baguazhang robi, więc może tomasz by sie wypowiedział co do jego wiarygodności
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu tu boksu nie obrazaj bo akurat uderzenia luzne i szybkie to w boksie sa nie mowiac juz o pracy calego ciala ktora przy uderzeniu bvokserskim jest niezbedna. Ja tam do dzisiaj mam przyzwyczajenia lekko bokserskie z rak i jakos mi sie nie spinajaNie chcę żebyście sobie bekę robili, ale ogólnie chodziło o walenie jak z bata, luźno, co mi przyzwyczajonemu do uderzeń bokserskich sprawiało sporo trudności. Podobne wydawało mi się angażowanie całego ciała w uderzenie.
Co do systemu i stronki www. Zalozenia maja sluszne (te niskie kopniecia, wyprzedzanie akcji itd) ale slusznych zalozen to ja moge wymyslac codziennie 30 np. kazde wysokie kopniecie kontruj kopem w jaja lub kolano. Chodzi zawsze o metody. A metody sa takie ze na stronie jest na raz: xingi, taiji, i bagua chyba oraz 'ancient lovemaking secrets' ja to bym najpredzej na to ostatnie hajc wylozyl gdyby nie to ze juz opanowalem te 'secrets'- trzeba kefiru duzo pic- koniec secretu
moze byc tak ze pisze glupoty bo jest goraco zbyt
Napisano Ponad rok temu
Ale moze byc tez tak ze pan jest killerem jesli chodzi o sztuki walki- w dobie internetu wszystkjo jest mozliwe:)
Napisano Ponad rok temu
James McNeil would go to Taiwan every year where Master Hsu would teach him personally in the internal healing arts, but most of all he taught Jim for four long and intense years of personal training in Taoist Lovemaking also known as the Taoist sexual techniques.
i teraz zagadka: jak 2 facetow uczylo sie Taoist Lovemaking :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Tomi Fu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tomi Fu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
White Rabbit - Co z ciebie wyrośnie?
- Ponad rok temu