Bo wszystko już zostało powiedziane, i niewarto tłumaczyć wszystkiego od nowa. pozatym jak zwykle zapowiada sięna kłótnięMyślałem, że topic zginął już w czeluściach archiwum...
UIRAPURU.... WRACAJ!!!
dlaczego chcesz dusic tak ciekawie rozwijajacy sie temat ?
Festyn w Capoeira? Może czas to rzucić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A teraz tak: co to znaczy"kwalifikacje"? W sumie odpowiedź na to pytanie byłaby odpowiedzią na główne pytanie Uirapuru...Nie ma Polskiego Związku Capoeira, czy tego chcesz moderatorze? Oficjalnych zasad, tytułów i listy uprawnionych do prowadzenia treningów osób? No może to byłoby wyjście, innym jest monopol jednej grupy capoeira,jednej jedynej prawdziwej i słusznej
PS wszystkie sporty mają ten problem, a przynajmniej te, z którymi ja miałam kontakt...ile ludzi "prowadzi na czarno" bez kwalifikacji i przestrzegania zasad bezpieczeństwa stajnie i kluby jeździeckie, ilu jest niedouczonych instruktorów(kurs trwa 2 tygodnie:) a jest przecież Polski Związek Jeździecki i oficjalne zasady,regulaminy itp. Ile jest obozów młodziezowych o temacie "konie", "tenis", "samoobrona" gdzie nie ma osób z umiejętnościami i wiedzą pedagogiczną.....może niedługo będą zresztą w ofercie biur podróży wakacje z kapułerą....z mestre Paolo.... :wink:
Napisano Ponad rok temu
może niedługo będą zresztą w ofercie biur podróży wakacje z kapułerą....z mestre Paolo....
A teraz juz do rzeczy...
Lena w swoim poscie pokazalas sedno tematu...
I jeszcze dodam tylko ze nikt chyba nie czepia sie grupek z Pcimia dolnego (pozdro pcim dolny)... Taka grupka nie ma gdzie trenowac pod okiem kogos doswiadczonego... Ale najlepszym wyjsciem dla takich ludzi jest i tak predzej czy pozniej zapisac sie do jakiejs wiekszej grupy...
A co do samozwanczych mestre to ... oglaszam minute ciszy............. Dobra, juz mozna klac ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Synowie marnotrawni, hehehe
- Ponad rok temu
-
muzyka do capo..?!
- Ponad rok temu
-
Co ze stroną Grupo Magia www.capoeira.zajc.pl ?
- Ponad rok temu
-
I po festiwalu
- Ponad rok temu
-
Kraków
- Ponad rok temu
-
Berimbau
- Ponad rok temu
-
geneza stopni...