Festyn w Capoeira? Może czas to rzucić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ktos moze powiedziec:no oka ale przeciez dzisiejsza kadra polski tez tak zaczynala.co prawda to prawada jednak po hmm...8-9 latach to sie zmienilo jest kilka grup w polszy i naprawde jest sporo mozliwosci zeby nawiaz kontakt z trenerami.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a co do twoich przewidywan - coz, sadze ze to sie nie zmieni. zwlaszcza ze niektore duze grupy wlasnie w ten sposob powiekszaja swoj stan posiadania - ktos chce cwiczyc capo? wysylamy tam goscia, ktory cwiczy poltora roku i jest juz dyplomowanym intrutorem i professoro miazguni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uirapuru-nie wiem czy wszyscy wiedza o tym ale 3/4 tej grupy to sa 'ziomale' Konrada i tak naprawde wiekszosc grupy to poprostu kilkanascie znajacych sie juz wczesniej osob ktorzy postanowili cwiczyc kupełejre
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wojtt - nic nie zobaczy, tylko bedzie szukal nowych ludzi i mamil kazdego kogo sie da. juz jakis wegier malo co u nich nie wyladowal. na szczescie dobrzy ludzie skierowali go gdzie indziej. moim zdaniem z takimi ludzmi trzeba jak najwiecej grac i starac sie rozmawiac. wiem ze akurat to jest ciezki przypadek i nie bardzo sa szzanse na porozumienie, ale mowie ogolnie. a jesli gadanie nie przemawia, to pozostaje gra w roda.
Napisano Ponad rok temu
uirapuru - LGC jest jakas setna czescia tego tematu i w jakis sposob temat ten dotyczy rowniez tej grupy wiec nie denerwuj sie :-)
ps.milych wakacji Ci zycze
Napisano Ponad rok temu
Pytania postawiłem jasne
UWAGA !!! TO SA MOJE I TYLKO MOJE ROZWAŻANIA
Ostatnio na trening do gdanska zawitaly 2 osoby z elblaga. Koszulki "grupowe" ( capoeira elblag i jakies rysunki ). Aqrat w ten dzien pauzowalem wiec mialem przyjemnosc obejrzec trening z perspektywy widzia Elblążczanie (?) nie mieli zadnych podstaw capo, widac bylo, ze to poczatki. Jednak po treningu chlopak zaczal wywijac au batido i jakies blizej niesprecyzowane akrobacje. Widac bylo, w jakim kierunku grupa sie rozwija ( lub rozwijalaby, jesli zaczna nas odwiedzac czesciej ). Takich grup sa dziesiatki, a tylko nieliczni (jak oni) maja szczescie trafic na trening majacy naprawde cos wspolnego z capoeira. Niestety...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma DZIESIATEK sa JEDNOSTKI. jak na razie dzikich grup nie ma wcale tak duzo.
moze tak, moze nie. Jezdzisz po Polsce i przeprowadzasz wywiad srodowiskowy? szukasz na google? nie kazdy ma przeciez internet. Ja obstawiam dziesiatki ( przynajmniej 2 )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i miejmy nadzieje ze sie nie będą rozpszestrzeniac :wink:nie ma DZIESIATEK sa JEDNOSTKI. jak na razie dzikich grup nie ma wcale tak duzo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie absolutna dzika grupa to tak która kontakt z Capo miała tylko z filmików ,czy jedna osoba była na warsztatach i nic poza tym i teraz uwaza sie za trenera.........
Dokladnie o to mi chodzilo
Takich grup na szczeście sa raczej JEDNOSTKI
I tu, moim zdaniem, tu sie grubo mylisz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
UIRAPURU.... WRACAJ!!!
Napisano Ponad rok temu
Myślałem, że topic zginął już w czeluściach archiwum...
UIRAPURU.... WRACAJ!!!
dlaczego chcesz dusic tak ciekawie rozwijajacy sie temat ?
Napisano Ponad rok temu
Przejzyj stare tematy... tam bedzie cos o takich tematach... (jak ten gostek sie nazywal ,bo zem (mowiac w jezyku 13'to latek :wink: ) "forgotnal"
ps. Nie nawidze kaleczenia polszczyzny... :twisted:
(choc sam to robie nagminnie )[/quote]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Synowie marnotrawni, hehehe
- Ponad rok temu
-
muzyka do capo..?!
- Ponad rok temu
-
Co ze stroną Grupo Magia www.capoeira.zajc.pl ?
- Ponad rok temu
-
I po festiwalu
- Ponad rok temu
-
Kraków
- Ponad rok temu
-
Berimbau
- Ponad rok temu
-
geneza stopni...