siłownie w warszawie - lokalizacje
Napisano Ponad rok temu
1. na ul. Dąbrówki 9/11 i
2. na ul. Szanajcy 17/19.
Chodzi mi tez o to, żeby były to dzielnice w miarę bezpieczne, bo nie chciałabym przez przypadek znaleźć się w miejscu które wszyscy omijają z daleka :wink: .
Przepraszam moderatorów jeśli topic jest nie w tym miejscu co trzeba, ale jakoś nie wiedziałam czy umieścić go tu czy w dziale sport/trening/rekreacja.
Z góry dziękuję za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jesli chodzi o okolice, to w lepszej jest Saska, ale Siennicka w sumie jest przy samej Grochowskiej, wiec tez w miare. A w ktorym miejscu bedziesz mieszkac?
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za linki i tak szybką odpowiedź.A jednak dzisiaj:
A w ktorym miejscu bedziesz mieszkac?
Pozdrawiam,
Ja będę mieszkać na ul. Kinowej - mam nadzieję ze to nie jakaś podejrzana okolica :wink: .
Napisano Ponad rok temu
I na Saska, i na Siennicka masz rzut beretem. Poza tym jest silownia w liceum na Zbaraskiej - na rogu Kinowej. Pewnie bedzie jeszcze taniej, ale nie wiem, czy w wakacje dziala.
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Heh nie wiem czy chciałam to wiedzieć :wink: .Jak bedziesz mieszkac na Kinowej to ci powiem ze to jest podejzana okolica Ale nie martw sie bez tragedii
Żyć w nieświadomości chyba nie jest tak źle .
Na silke mozesz do nas do Pytona na osiedle obok Poznasz mafie i takie tam Bedziesz na bierzaco z interesami Wolomina
Brzmi średnio zachęcająco :wink: .
Ale tak przy okazji - nie mam na mapie ul. Pytona - to jakaś nieoficjalna nazwa ?
No ale dzieki za informacje .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Generalnie to taka burżujska sieć fitness-klubów (w Wawie są trzy), ale taraz mają duże zniżki i ja na przykład jako student płacę 90zł za miesiąc. To taniej niż na osiedlowych koksowniach, nie boisz się że lada chwila pod lokal podjedzie BMW z uzbrojoną ekipią, no i warunki są po prostu rewelacyjne. Dodatkowo w cenie dużo zajęć typu Aerobic, TBC, Tae Bo, Tae Tad i inne takie
Dojazd też będziesz miała spoko - parę przystanków jednym tramwajem i parę drugim.
Napisano Ponad rok temu
Czy to będzie gdzies w okolicy skrzyżowania ul. J. Waszyngtona z Międzynarodową?Jest chyba jeszcze jakaś duża siłownia przy przystanku międzynarodowa, nie?
Niestety na zniżki studenckie się już nie załapię .Amioko, polecam sieć klubów Gymnasion: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Generalnie to taka burżujska sieć fitness-klubów (w Wawie są trzy), ale taraz mają duże zniżki i ja na przykład jako student płacę 90zł za miesiąc. To taniej niż na osiedlowych koksowniach, nie boisz się że lada chwila pod lokal podjedzie BMW z uzbrojoną ekipią, no i warunki są po prostu rewelacyjne.
Ale dzięki za info :-) .
Acha .Pyton sie silownia nazywa.
A to taka osiedlowa koksownia w stylu opisanej przez Tarciu :wink: ?
Sory że się tak dopytuję ale jak wyjadę to nie będę miała tak częstego dostępu do internetu więc teraz muszę się wszystkiego dowiedzieć :wink: .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak odzyskać kondycję po rzuceniu palenia ?
- Ponad rok temu
-
mięśnie...problem...brak reakcji...
- Ponad rok temu
-
owosienie
- Ponad rok temu
-
3 tygodniowa przerwa i jej konsekwencje.
- Ponad rok temu
-
Jedzenie na miescie - chociaz troche zdrowo ;)
- Ponad rok temu
-
mazindol ???
- Ponad rok temu
-
Rozbliźnić skóre?
- Ponad rok temu
-
Szybkie jedzenie
- Ponad rok temu
-
Brzuszek