dodatek do Kravki ?
Napisano Ponad rok temu
I tu pojawiają się schody. W Krakowie szkól jest od groma, a ja tak do końca nie wiem czego chcę 8) Myślałem nad BJJ (w KM nie ma w ogóle parteru, poza tym funkcjonuje całkiem niezła sekcja), muay thai (niezwykle skuteczny), kickiem i boksem (aby opanować ruchy, wyczucie dystansu, uderzenia itp. itd.). A może coś jeszcze innego ? Co będzie dobrym dodatkiem do KM i sprawy że przynajmniej w części będę nieco lepszym fighterem ?
Czekam na opinie i rady
z góry thx
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Natomiast rozwazam dodatkowo treningi valetudo przy sekcji bjj.
Nie wiem czy uda mi sie czasowo (na KM mam 3 treningi tygodniowo)ale bylem wlasnie w ta sobote na treningu i musze powiedziec ze bardzo mi sie podoba.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Trzy razy w tygodniu kravka? Te piec patentow? Przeciez mozna zanudzic sie na smierc.
K_P
Nie przesadzasz troszki ?? Czy poprostu robisz sobie jaja??
Napisano Ponad rok temu
Chyba, ze pod haslem kravki cwiczymy takze techniki bokserskie etc.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Nie deprecjonuje kravki, sam ja cwicze, ale raz w tygodniu i to zupelnie moim zdaniem wystarcza.
Chyba, ze pod haslem kravki cwiczymy takze techniki bokserskie etc.
K_P
Ale cos jeszcze trenujesz?
Zreszta Charlie napisal ze w KM nie ma parteru w ogole. A nie odnosi sie to do sekcji lubelskiego ikmp.
Z tego wniosek ze w kazdej sekcji jest troche inaczej.
Ja tam sie nie nudze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na pytanie: na czym mi najbardziej zależy, nie umiem odpowiedzieć. szukam czegoś co uzupełni KM. coś na bazie czego b sam nic nie wydedukowalem wiec mialem nadzieje na rady bardziej doświadczonych.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możesz wyjaśnić? W sekcji bjj uczą boksu? Nic już chyba nie rozumiem...Jesli w sekcji bjj ucza takze technik bokserskich(a tak najczesciej jest -jak mi wyjasnil trener)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRZYULE! TO ŻAŁOSNE ZE TY NIESTETY NIC NIE ROZUMIESZ. JAK SIE ZDAJE NIE MASZ ZADNEGO POJĘCIA O TYM CO TO JEST MIXED MARTIAL ART.JAK TO NAPISANO POPRZEDNIO SA ROZNE OPCJE -MOZNA TRENOWAC BJJ,MOZNA RENOWAC BJJ I BOKS ,MOZNA TRENOWAC BJJ,BOKS I MUAY I TO CZESTO W JEDNYM KLUBIE U ROZNYCH INSTRUKTOROWrozumiem, tyle że to przestaje być bjj. to po prostu mma, swoją drogą fajna rzecz.
Napisano Ponad rok temu
No i wlasnie to jest MMA...Jak nazwa wskazuje to jest MIX roznych styli a nie czyste bjj.TRZYULE! TO ŻAŁOSNE ZE TY NIESTETY NIC NIE ROZUMIESZ. JAK SIE ZDAJE NIE MASZ ZADNEGO POJĘCIA O TYM CO TO JEST MIXED MARTIAL ART.JAK TO NAPISANO POPRZEDNIO SA ROZNE OPCJE -MOZNA TRENOWAC BJJ,MOZNA RENOWAC BJJ I BOKS ,MOZNA TRENOWAC BJJ,BOKS I MUAY I TO CZESTO W JEDNYM KLUBIE U ROZNYCH INSTRUKTOROW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie ze jest to bjj. Dodatkowo w klubie trenuje boks.Nie jest to zadne MMA!rozumiem, tyle że to przestaje być bjj. to po prostu mma, swoją drogą fajna rzecz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wyniki Otwartych Mistrzostw Bytomia w Full-Contact JJ
- Ponad rok temu
-
JAK RADZIĆ SOBIE Z GRÓPKĄ??
- Ponad rok temu
-
Jerusalem MMA Club
- Ponad rok temu