dodatek do Kravki ?
Napisano Ponad rok temu
I nie gadajcie pierdół, że w skład bjj wchodzi boks, muay thai i inne takie. Ćwiczy się je jako element treningu przektrojowego i chwała instruktorom za to, że stwarzają wam taką możliwość.
K.
Napisano Ponad rok temu
Panowie, było wałkowane kilkaset razy na tym forum i skończyło się z chwilą napisania przez Fioda maila do któregoś z Graciech. Odpowiedź była jednoznaczna: "W bjj nie ma uderzeń". Nie kłóćcie sie z twórcami
I nie gadajcie pierdół, że w skład bjj wchodzi boks, muay thai i inne takie. Ćwiczy się je jako element treningu przektrojowego i chwała instruktorom za to, że stwarzają wam taką możliwość. KrzysT! Jesli dobrze zauwazylem to nikt tutaj nie twierdzi ,ze muay thai i boks wchodza w sklad bjj:)podobnie jak w sportowym bjj nie ma uderzeń Kopanie i uderzanie rzeczywiscie trenuje sie dodatkowo lub jako elemet treningu przekrojowego :wink:
K.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie obrazalem tutaj nikogo i nie wiem czemu sie poczules urazony.Czym sie charakteryzuje MMA juz przedstawilem.Jesli mam w czyms braki to pracuje nad tym szczegolnie na treningach i nie musisz mi tego uswiadamiac....ale dzieki za zyczliwa radecarlao benetto:po pierwsze jesli możesz to wyłacz Caps lock,po drugie trochę dziwi mnie fakt,ze jako nowa osoba obrażasz osoby,które napisały sporo mądrych rzeczy,po trzecie jeśli trenujesz różne style to jest właśnie MMA....to chyba wszystko...acha dobrym dodatkiem będzie wszystko w czym masz braki..acha,zeby tematu kompletnie nie rozmyc:sam musisz stwierdzic co najgorzej ci wychodzi i to trenowac..
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Rada nie była do Ciebie tylko do założyciela tematu i koniec już z tym OT.
Napisano Ponad rok temu
Informuję Cie, że posty czytam dokładnie, a jeśli czegoś nie rozumiem, to pytam i oczekuję rzeczowych odpowiedzi, nie zaś "wycieczek".
Pozdrawiam młodych gniewnych
Art3ule
Napisano Ponad rok temu
Informuję Cie, że posty czytam dokładnie, a jeśli czegoś nie rozumiem, to pytam i oczekuję rzeczowych odpowiedzi, nie zaś "wycieczek".
Pozdrawiam młodych gniewnych jeden trener uczy bjj a drugi uczy boksu w inny dzien. mozna trenowac tylko bjj,w inny dzien boks lub muay thai.nie ma jednego dnia polaczenia bjj i np.boksu. pytalem trenerow i odpowiedzieli wyraznie ze nie jest to mixed martial art.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wyniki Otwartych Mistrzostw Bytomia w Full-Contact JJ
- Ponad rok temu
-
JAK RADZIĆ SOBIE Z GRÓPKĄ??
- Ponad rok temu
-
Jerusalem MMA Club