Został pobity, bo zwrócił uwagę hałasującym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No powiedz jeszcze coś mądrego.
Sorry za głupi żart. Zgadzam się w 100% - powinien zadzwonić na policję.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a) Pistolet gazowy jest nieskuteczny i gość umiał się nim posłużyć
Pistolet gazowy jest skuteczny ale gość nie umiał się posługiwać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prawda (jak to czesto bywa :wink: ) lezy dokladnie po srodku.No to jak w końcu? Są dwie możliwości (chyba):
a) Pistolet gazowy jest nieskuteczny i gość umiał się nim posłużyć
Pistolet gazowy jest skuteczny ale gość nie umiał się posługiwać
Napisano Ponad rok temu
Dlatego zamiast zwracać jakąkolwiek uwagę że jest za glośno powinien zadzwonić od razu na policję. Anonimowo. Po prostu sąsiedzi sie skarżą i tyle. Cholera wie którzy dokładnie. Ja już tak robiłem i to zdaje egzamin.
Ja się z tobą nie zgodzę szczerze mówiąc uważam, że na początku postąpił całkiem w porządku idąc tam sam i mówiąc im żeby się zachowywali ciszej. Jak ja bym robił imprezę i któryś z sąsiadów nasłał od razu na mnie policję to bym się zdecydowanie bardziej wkurzył niż gdyby się najpierw sam pofatygował i powiedział mi, że mu przeszkadzamy. Zresztą chyba najpierw lepiej jest załatwić sprawę polubownie niż od razu załatwiać to przez policję żeby oszczędzić wszystkim czasu i kłopotu a że miał akurat pecha i trafił na takich pojebanych kolesi to cóż...
Jeśli chodzi o wychodzenie w pojedynkę na ratunek samochodowi to nie zachował się rozsądnie powinien zadzwonić po policję.
Napisano Ponad rok temu
:http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2118809.html
w szczególności fragment:
"W jednej z kamienic przy al. 1 Maja odbywała się libacja. Była tak głośna, że sąsiad powiadomił policję. - Funkcjonariusze rozmawiali z zakłócającymi ciszę przez drzwi mieszkania, bo nie chciano im otworzyć. Balowicze obiecali, że będą cicho i policjanci odjechali - opowiada jeden z oficerów Komendy Miejskiej Policji w Łodzi.
Po chwili chuligani wyszli na ulicę i zniszczyli fiata 126p należącego do 60-letniego ochroniarza, który powiadomił policję."
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak wogóle to już skrajne skurwysyństwo dziadka okładać... mało tego, sąsiada jeszcze
A gdyby okladali nie-dziadka, tylko kogos w innym wieku, i gdyby ten ktos nie bylby ich sasiadem, to nie byloby to "skrajne skurwysyństwo" ?
Napisano Ponad rok temu
Czy dzwoniles na "normalny" numer (997,112), czy tez jakis specjalny anonimowy ? Jesli po takim telefonie zostanie ktos zlapany, to:Dlatego zamiast zwracać jakąkolwiek uwagę że jest za glośno powinien zadzwonić od razu na policję. Anonimowo. Po prostu sąsiedzi sie skarżą i tyle. Cholera wie którzy dokładnie. Ja już tak robiłem i to zdaje egzamin.
a) "zlapany" nie dowie sie, kto dzwonil ?
dzwoniacy nie zostanie uznany za swiadka i wezwany do zlozenia zeznan, a przez to "zlapany" nie dowie sie, kto to byl ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A gdyby okladali nie-dziadka, tylko kogos w innym wieku, i gdyby ten ktos nie bylby ich sasiadem, to nie byloby to "skrajne skurwysyństwo" ?
A jak myślisz?? mimo to pewnie się zgodzisz że okładanie starszego sąsiada to coś innego niż dwudziesto kilku latka którego pierwszy raz na oczy widzisz??.....
Napisano Ponad rok temu
Dlamnie różnica jest tylko taka : za pierwsze powinni im wkładać rozżażone pręty a dupe a za drugie w paszcze .A jak myślisz?? mimo to pewnie się zgodzisz że okładanie starszego sąsiada to coś innego niż dwudziesto kilku latka którego pierwszy raz na oczy widzisz??.....
Napisano Ponad rok temu
tortury sa nie mile widzaine według konwencji genewskiej...
nie hiperbolizujmy bo zakrawa to na kpine..
od wymierzania kary jest sąd...a on chyba weźmie pod uwagę ,że oprawcy są skurwielami...nie ma o to obawy...różnica wiekua gresorów i ofiary oraz grupowy atak- nie posłuży im gadka o niwskiej szkoidliwość czynu nie ma obawy...
tak ja to wiedże aczkolwiek nie jestem prawnikiem a spojrzałem na sprawę chlopskim okiem..
rei all
Napisano Ponad rok temu
pozdro.J
Napisano Ponad rok temu
ba!!nawet policja tam interweniowała..więc wydaje mi się że sprawa jest oczywista...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rozruchy na tym forum :)
- Ponad rok temu
-
A w Łodzi?
- Ponad rok temu
-
Ciemnosc i noz
- Ponad rok temu
-
Szkoła :)
- Ponad rok temu
-
Walka oczami bramkarza...
- Ponad rok temu
-
Szkoła
- Ponad rok temu
-
obrona kobiety przed kobietami
- Ponad rok temu
-
Pobicie kierowcy autobusu (video)
- Ponad rok temu
-
sprint?
- Ponad rok temu
-
Ciekawa strona na temat ulicy, polecam choc autor...
- Ponad rok temu