rozruchy na tym forum :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
patrz,ja tez;)ja nie zakładam stringów na trening, bo uważam że to niepoważne...
Napisano Ponad rok temu
Pisze tu bo nie moge ci wysłać priva bo pisze ze mam za mało postów.
Ja trenuje z 3 kumpelami wiec nie jestesmy same.Trenujemy Vale Tudo w Shogunie na Warszawskiej.Wcześniej trenowałam kickboxing i razem VT trenuje juz około roku wiec nie jestem taka bardzo początkujaca.Spoko mozemy sie jakos dogadać powymieniac poglady pisz mi na maila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Co porabiasz w wakacje i tak w ogóle co i gdzie trenujesz??Pozdro!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:shocked!: :shocked!:np ja bym sie chciała zapytać czy faceci nie czują sie głupio walcząc z laskami w parterze??
Nie byłem nigdy podczas treningu parteru.
Trenowałem tylko boks. Owszem, były tam dwie "pasjonatki", ale żaden facet nie sparował z nimi. Tylko trener od święta i to tak, żeby nie zrobić krzywdy.
A w sprawie parteru:
1. Nie wiedziałem, że takie treningi są koedukacyjne. 8O Jak chodziłem do szkoły to pamiętam, że np lekcje wf-u były rozdzielone. No ale cóż... Wprowadzili głąby koedukacyjne szkoły to i za jakiś czas zrobią koedukacyjne prysznice ...
2. To na tych wspólnych treningach jeszcze pary do treningów są mieszane?? 8O
Ciekawe jak to wygląda? Przecież facet ma średnio 90kg a babka 50, no i różnica siły.
Chyba, że tam o znęcanie chodzi ...
Lub wieloletnia para - to wtedy rozumiem - taka gra wstępna i pokazanie kto jednak ma przewagę. :wink:
Napisano Ponad rok temu
przestraszony przestraszony przestraszony Muchol skąd takie średniowieczne poglądy u Ciebie???:shocked!: :shocked!:np ja bym sie chciała zapytać czy faceci nie czują sie głupio walcząc z laskami w parterze??
Nie byłem nigdy podczas treningu parteru.
Trenowałem tylko boks. Owszem, były tam dwie "pasjonatki", ale żaden facet nie sparował z nimi. Tylko trener od święta i to tak, żeby nie zrobić krzywdy.
A w sprawie parteru:
1. Nie wiedziałem, że takie treningi są koedukacyjne. 8O Jak chodziłem do szkoły to pamiętam, że np lekcje wf-u były rozdzielone. No ale cóż... Wprowadzili głąby koedukacyjne szkoły to i za jakiś czas zrobią koedukacyjne prysznice ...
2. To na tych wspólnych treningach jeszcze pary do treningów są mieszane?? 8O
Ciekawe jak to wygląda? Przecież facet ma średnio 90kg a babka 50, no i różnica siły.
Chyba, że tam o znęcanie chodzi ...
Lub wieloletnia para - to wtedy rozumiem - taka gra wstępna i pokazanie kto jednak ma przewagę. :wink:
Kobiety przychodzą na treningi po to aby się czegoś nauczyć, a nie żeby popatrzeć jak faceci leją się w parterze.
To za co w takim razie te dziewczyny płaciły??? Za przywilej oglądania facetów tudzież skakania w ich towarzystwie na skakance?Tylko trener od święta i to tak, żeby nie zrobić krzywdy.
Napisano Ponad rok temu
No może nie przywilej ale na pewno więle dziewczyn przychodzi, zeby kogoś poznać.To za co w takim razie te dziewczyny płaciły??? Za przywilej oglądania facetów tudzież skakania w ich towarzystwie na skakance?
Żeby się "pobawić" w boks - no bo po co by innego?
Poskakać na skakance, poćwiczyć złapać formę - przede wszystkim.
Ja i średniowieczne podlądy ...
Napisano Ponad rok temu
Jestem za!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
muchol tobie sie marza zlote kokosy . . .
niekiedy kobiety sa duzo bardziej rozwiniete technicznie od facetow . . .
a moim zdaniem boks to wogole nie jest sport dla kobiet chyba zaden facet niechciałby zeby jego laska miala wiecznie twarz obita
pozdro
Napisano Ponad rok temu
ja nie wiem, tena moim zdaniem boks to wogole nie jest sport dla kobiet chyba zaden facet niechciałby zeby jego laska miala wiecznie twarz obita
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio pojawila sie u mnie nowa grupa chetnych do treningu. Liczba osob ponad 90 kg? Moze ze trzy, reszta, okolo 65-70-75 kg. Jak zwykle w naszym spoleczenstwie, ktore do tzw. okreslanych przez trenerow "wielkoroslych" nie nalezy.
K_P
Ps. Jak ten Twoj trener boksu trenuje, te dziewczyny, skoro nie potrafia prowadzic jako takiej walki, chocby defensywnej?
Mam tez kontakt z kilkoma dziewczynami z gornej polki polskiego boksu, zapewniam Cie, ze wiekszosc uczestnikow tego forum by zjadlby na drugie sniadania jako przekaske.
Napisano Ponad rok temu
Pawel Drozdziak
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
A w Łodzi?
- Ponad rok temu
-
Ciemnosc i noz
- Ponad rok temu
-
Szkoła :)
- Ponad rok temu
-
Walka oczami bramkarza...
- Ponad rok temu
-
Szkoła
- Ponad rok temu
-
obrona kobiety przed kobietami
- Ponad rok temu
-
Pobicie kierowcy autobusu (video)
- Ponad rok temu
-
sprint?
- Ponad rok temu
-
Ciekawa strona na temat ulicy, polecam choc autor...
- Ponad rok temu
-
Walka na ulicy i bjj
- Ponad rok temu