przem ktory nie wie co o tym swiecie myslec....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Człowieku, zycie to nie Wyścig Pokoju - tu sie nie ma dokąd spieszyć. Wychodzą ci techniki? (albo raczej tak ci sie wydajeprzem ktory nie wie co o tym swiecie myslec....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiscie aikido nie jest wyscigiem za stopniami i ludzie, ktorzy kumaja baze, nie bede cie oceniali po numerku przed nazwiskiem. 8)
Pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kekeke ;d... no wlasnie next termin bedzie nie z sensei hofkiem ktorego juz mam obeznanego ale mozliwe ze z sensei kracem ;d... a on podobno jakas teorie wymaga + nie wiem jakie wymogi technik ;d... no ale obczai sie bo moze oboz z nim albo cos
... bedzie spoko ;d... byle noga nie bolala ^^"... thx ariczia ;d... thx wszyscy ;d... podbudowaliscie mnie ;d...
Napisano Ponad rok temu
Fatalna sprawa....nie wiem co to sie porobilo... jakas nianaturalna lagodnosc na tych egzaminach...w tym roku zdawałem swój pierwszy aikidocki egzamin z sensei kracem i powiem szczerze, że wcale nas nie zmasakrował.
Napisano Ponad rok temu
Fatalna sprawa....nie wiem co to sie porobilo... jakas nianaturalna lagodnosc na tych egzaminach...
w tym roku zdawałem swój pierwszy aikidocki egzamin z sensei kracem i powiem szczerze, że wcale nas nie zmasakrował.![]()
![]()
![]()
:wink:
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu