A może by razem poćwiczyć ?
Napisano Ponad rok temu
No właśnie.
Jestam za Mozna by zrobic taki zlot forumowiczow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem za. Tylko najpierw trzeba byloby ustalic, kto poprowadzi treningi.
Oj, z tym by chyba był problem. Ale... jeżeli zlot byłby np. dwudniowy to każdy chyba miałby szansę poprowadzić np. dwugodzinny trening. Nie ma problemów nie do rozwiązania :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Droga Młodzieży Forumowa - uprzejmie donosze, ze tego rodzaju ekscesy odbywaja sie co jakis czas i czesto sa połaczone z wizyta Moda Szczepana himself. Jest z tego radochy co niemiara i wszyscy rozjeżdzaja sie w poczuciu, ze ćwicza to co najwłasciwsze a reszta błądzi :wink: 8) Także spox
Wiem, wiem. Pracę domową odrobiłam - archiwum przeczytałam . I dlatego tak chętnie przystaję na propozycję ( dobrej zabawy w miłym , szacownym poklon gronie nigdy za dużo )
Zirael ( rozmarzonym wzrokiem patrząca w przyszłość 8) )
Napisano Ponad rok temu
Droga Młodzieży Forumowa - uprzejmie donosze, ze tego rodzaju ekscesy odbywaja sie co jakis czas i czesto sa połaczone z wizyta Moda Szczepana himself. Jest z tego radochy co niemiara i wszyscy rozjeżdzaja sie w poczuciu, ze ćwicza to co najwłasciwsze a reszta błądzi :wink: 8) Także spox
A, no to fajnie! Wiec mozna by zaplanowac kolejny taki "eksces" a dla wielu nowych forumowiczow pierwszy.
To Szczepan
Modzie himselfie Kiedy planujesz nawiedzic nasz kraj przepiekny
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem za modem. Kto jest przeciw
Napisano Ponad rok temu
Czyzbysmy juz ustalili prowadzacego zajecia
Ja jestem za modem. Kto jest przeciw
Jestem jak najbardziej za
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ponoc Jezyk oraz Labedz tez cwicza aikido, przynajmniej takie legendy chodza po Warszawie 8) Oni tez moga doskonale sie spisac jako instruktorzy.
Nie zapominajmy tez, ze na forum pisza instruktorzy z tak egzotycznych styli jak Inaba ryu, Yoshihkan, Shudokan, a moze nawet inni, incognito
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za zaufanie, ale tym razem to wypadaloby ze jego swiatobliwosc Pancer himself sie wykazal. Ja niestety w tym roku nie moge przyjechac, wiec dobrze sie sklada. :wink:
Zawiodlem sie A tak na Ciebie liczylem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że u nas można by to spokojnie zorganizować kiedy sala jest wolna, np. w jakąś niedziele. Trzeba ustalić jakiś program i się z Hoffmannem pogadać. Jak się Yoshi widzi taka inicjatywa?
Napisano Ponad rok temu
Nie chce byc posądzany o reklamę ale chcę w ostatni weekend czerwca zrobić seminarium Ki w Lodzi i jeśli ktoś ma szerokie horyzonty to zapraszam aby się przekonać co i jak.
Pozdrawiam
Darek
Zapraszamy serdecznie jeśli ktoś chce poznać Toitsu Aikido i nas
Napisano Ponad rok temu
W Łodzi bedę dopiero w pazdzierniku .No cóż, wprawdzie w innym temacie się to pojawiło ale :
Nie chce byc posądzany o reklamę ale chcę w ostatni weekend czerwca zrobić seminarium Ki w Lodzi i jeśli ktoś ma szerokie horyzonty to zapraszam aby się przekonać co i jak.
Pozdrawiam
Darek
Zapraszamy serdecznie jeśli ktoś chce poznać Toitsu Aikido i nas
Napisano Ponad rok temu
W Łodzi bedę dopiero w pazdzierniku .
No nie ma sprawy, drzwi naszego Dojo zawsze są otwarte dla ludzi, którzy mają otwarty umysł i nie boją się spróbować czegoś nowego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak padamy?
- Ponad rok temu
-
Pokaz Yoshinkan aikido
- Ponad rok temu
-
Czy twoj instruktor przestal sie rozwijac w aikido?
- Ponad rok temu
-
Staż z Daniel Brunner Sensei
- Ponad rok temu
-
Robert Mirek ?
- Ponad rok temu
-
Jak to robić na stażach
- Ponad rok temu
-
Depresja senseja?