A może by razem poćwiczyć ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj, wielu aikidokow zapamietaloby to przezycie na cale zycie :wink:
A serca wielu aikidoczek niechybnie zostalyby zlamane
Co Wy na to
Napisano Ponad rok temu
Ja na to jak na lato, więc może jakieś konkrety?Staze i odwiedziny tak, jak najbardziej, ale pomyslodawcy imprezy chodzilo o taki ELYTARNY trening, tylko dla forumowiczow. Skoro mod nie moze przyjechac, to ja bym bardzo chciala, zeby trening poprowadzil Pancer, z rekomendacji Wodza.
Oj, wielu aikidokow zapamietaloby to przezycie na cale zycie :wink:
Co Wy na to
Napisano Ponad rok temu
a. Czekamy na odpowiedz Pancera himself.
b. Kompletujemy Loze Szydercow.
c. Robimy liste chetnych.
A sala, koszt i termin to juz drobne szczegoly, ktorymi zajma sie niezawodni w takich sprawach warszawiacy.
poklon
Napisano Ponad rok temu
Staze i odwiedziny tak, jak najbardziej, ale pomyslodawcy imprezy chodzilo o taki ELYTARNY trening, tylko dla forumowiczow. Skoro mod nie moze przyjechac, to ja bym bardzo chciala, zeby trening poprowadzil Pancer, z rekomendacji Wodza.
Oj, wielu aikidokow zapamietaloby to przezycie na cale zycie
Co Wy na to
Ja również jestem za, a jak pancer się zgodzi to tylko żebym wiedział gdzie i kiedy i będę na pewno
Napisano Ponad rok temu
ale w sumie 120 zl cena niezla... za 4 dni co prawda ale zawsze to 120 zl ...
co do ki aikido to to bedzie gdzie? bo kiedys pamietam jeden staz byl na gorkyego w 32 LO... i nie bylem bo bylem chory (a jak bym nie byl to przeciez byl Asai sensei (na ktorego nei mialem transportu )).... naprawde - daty waszych stay obieracie albo by stoczyc swoista walke o aikidokow z glownymi tego swiata, albo chcecie miec malo/duzo ludzi na treningu , albo po prostu celujecie na chybil trafil palcem w kalendarz ;d... apelowalbym o zmiane daty na pierwszy weekend lipca ...
Napisano Ponad rok temu
Poniewaz nie posiadam wiekszych uprawnień na forum /pomimo,że kiedyś prosiłem ale mi nic szefowie nie odpowiedzieli.../ to napisz do mnie prywatnie to ci powiem gdzie i kiedy będzie to nasze seminarium Ki.
Pozdrawiam.
Darek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, ale nie przypadkiem.kyrielejson czy ty przypadkiem nie byłeś na Majówce z senseiem Hoffmannem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak tylko wlazłem na forum to poznałem :-)Hehe :wink: w takim wypadku mieliśmy okazję się poznać
Napisano Ponad rok temu
Ja proponuję Pancera bo on dobrze tłumaczy :wink:
Jusi - źle tłumacze skoro nadal mówisz że Meian jest najlepszy :wink:
Pancer (tłumacz przysięgły :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Przez kilka dni mojej nieobecności pojawił się ten wątek, gdzie poprzez podszepty wrogich sił pojawił się mój nick jako potencjalnej osoby prowadzącej.
Zdając sobie sprawę z poziomu moich wiadomości i umiejętności (szczególnie po wczorajszym stażu :wink: , a przed dzisiejszym) niestety nie podejmę się tego zaszczytnego zadania.
Na vortalu jest tak wielu wybitnych przedstawicieli tej sztuki (fukushidoini, sempaje, senesejowie , prezesi a nawet prezydent), że z łatwością znajdziecie bardziej godnego .......
Zresztą bez udziału naszego Moda (niech żyje!!!) impreza straci wiele ze swego kolorytu :wink:
A ten staż, o którym pisałem, bynajmniej to nie ten , który odbył się wczoraj na Gwardii... :wink:
Pancer (zdziwiony....)
Napisano Ponad rok temu
a myslalem ze w koncu caly vortal bedzie mogl poznac tajemnice slawnego meguri :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak tylko wlazłem na forum to poznałem :-)Hehe :wink: w takim wypadku mieliśmy okazję się poznać
Serio?Hehe :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja proponuję Pancera bo on dobrze tłumaczy :wink:
Jusi - źle tłumacze skoro nadal mówisz że Meian jest najlepszy :wink:
Pancer (tłumacz przysięgły :wink: )
Pancerku Meian jako klub i wogóle,ale Ty dobrze tłumaczysz :wink:
Jusi(oskarżona?)
Napisano Ponad rok temu
bbbbuuuuuuuu!!!!!!!
a myslalem ze w koncu caly vortal bedzie mogl poznac tajemnice slawnego meguri :wink:
Rok temu nie udało się poćwiczyć na krawędzi (no chyba że weźmiemy pod uwage impreze u Jezyka :wink: ), baa nawet nie za bardzo poznaliśmy moc technik i kokyu więc szanse na zgłebienie meguri w tym roku są tym słabsze :wink: .
Zresztą Szczepan Twoi szpiedzy zaraz ci doniosą te sekrety, o które tak bardzo się dopytywałeś na innych forach
Pancer (ukrywający tajne techniki)
Napisano Ponad rok temu
Rozumiesz, drogi Pancerze, lzy mi polecialy z oczu ciurkiem widzac starych przyjaciol ktorzy tak liczna grupa pofatygowali sie cwiczyc razem. Wiec jak tu bylo rozwijac moc na krawedzi :wink:Rok temu nie udało się poćwiczyć na krawędzi (no chyba że weźmiemy pod uwage impreze u Jezyka :wink: ), baa nawet nie za bardzo poznaliśmy moc technik i kokyu
Ale nastepnym razem obiecuje poprawe!!! :twisted: :twisted: :twisted:
ajajajajajjjj!!!!!!!!!!!!!! przed twoim sokolim okiem nic sie nie ukryje, juz slysze tylko bolesny placz i zgrzytanie zebow tych, ktorzy tak liczyli na spotkanie z tajnymi technikami przekazanymi bezposrednio z Francji!więc szanse na zgłebienie meguri w tym roku są tym słabsze :wink: .
Zresztą Szczepan Twoi szpiedzy zaraz ci doniosą te sekrety, o które tak bardzo się dopytywałeś na innych forach
Pancer (ukrywający tajne techniki)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak padamy?
- Ponad rok temu
-
Pokaz Yoshinkan aikido
- Ponad rok temu
-
Czy twoj instruktor przestal sie rozwijac w aikido?
- Ponad rok temu
-
Staż z Daniel Brunner Sensei
- Ponad rok temu
-
Robert Mirek ?
- Ponad rok temu
-
Jak to robić na stażach
- Ponad rok temu
-
Depresja senseja?