Ciuchy rowerowe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Żuchliński
ul. Morska 360 [?], Gdynia, tel. (0-58) 623-77-83
C 2/98: Sklep najlepiej zaopatrzony w Gdyni. Sprzedają Gianta i Authora. Bardzo duży wybór tych 2 marek. Obsługa nie jest super, ale da się wytrzymać. Jest to jedyne miejsce w Gdyni, gdzie można się kompletnie ubrać. Duży wybór kasków, butów, odzieży. Komponenty Shimano oraz kilku bardziej renomowanych marek. Trochę gorzej tutaj z zamawianiem części. Obsługa zajmuje się jedynie sprzedawaniem towaru, ciężko o fachową pomoc. Mimo to jest to bardzo dobry sklep.
Autoryzowany serwis rowerowy Gianta i RockShoxa. O prawa gwarancyjne trzeba powalczyć.
C 1/99: "Żuchliński" to największy sklep rowerowy w Polsce. Na pewno większy niż Ski Team, a większego przedtem nie widziałem. Sklep został przeniesiony z ulicy Morskiej trochę dalej w stronę Rumi, po prawej stronie, jak się jedzie w stronę Szczecina, naprzeciwko ASO Renault. Sklep jest niesamowicie duży, naprawdę byłem lekko zszokowany. Na parterze osprzęt i rowery. A na pięterku ciuchy, rowerki dziecięce i kaski. Komponenty wszystkich firm dostępnych w Polsce. Rowery: Giant, Schwinn, Merida, Author, Wheeler. Ramy Gianta, Cannondale'a, Sintesi. Poza tym wszystkie możliwe rodzaje rowerków. Co tu dużo pisać, sklep można zwyczajnie zwiedzać.
Pod samym noskeim Lordian
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
koszulki tam sprzedawane są z POLYESTRU czy to jest oddychający materiał?
Napisano Ponad rok temu
nie wiem co mam wybrać bo przy moim wzroście 185 powinienem mieć 124cm w klacie a mam około stu
kupowałes jakies ubranie w tym sklepie ?
może te rozmiary są przesadzone? bo kolarze raczej takich wielkich klat nie mają
Napisano Ponad rok temu
koszulki tam sprzedawane są z POLYESTRU czy to jest oddychający materiał
No ba... nigdy dotąd nie miałem prawdziwej koszulki rowerowej, więc być może tak zachowuje się każda dobra koszulka, ale pierwsze wrażenie po jej włożeniu i przejechaniu kilkuset metrów - ta koszulka chłodzi... Jest dużo lepiej niż w ogóle oczekiwałem że może być.
i jeszcze jedno wymiary koszulek są jakieś dziwne
przy moim wzroście 185 powinienem mieć 124cm w klacie a mam około stu
Na pewno 100? Mierzyłeś na wdechu?
Ja mam 175cm wzrostu / 70kg wagi, więc pakerem nie jestem, a rozmiar nr 7 pasuje na mnie idealnie.
Fakt, prawdziwi kolarze to raczej chudzinki są, ale nie problem zamówić koszulkę o jeden nr mniej. Zapas długości jest wystarczająco duży.
Reasumując - może po WWW tego nie widać, ale ich ciuchy to naprawdę najwyższa jakość.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakie tam znowu chudzinki, kolarze gorscy to prawdziwi maczo 8)
właśnie kolarze górscy są najlżejsi przynajmniej ci zawodowi bo łatwiej się dzienki temu podjeżdża na płaskiej szosie waga nie ma aż takiego znaczenia
Napisano Ponad rok temu
na newsach rowerowych sklep kiedys chwalony ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo skoro nie moja waga to co powoduje w takim razie to, ze zjezdzajac tak samo z druga osoba, ktora jest o polowe lzejsza ja jade szybko, a ona zostaje z tylu? (rowery maja taka sama wage)
Napisano Ponad rok temu
trochę się skompromitowałes tą wypowiedzią ale jak ktoś jeździ tylko 2km dziennie po osiedlu to ma prawo mieć taką wiedze jak tyScorpio co ty za pierdoly opowiadasz. Waga ma znaczenie i to duze. Ja waze ponad setke, a uwielbiam gorska jazde na rowerku. Racja, ze jak podjerzam pod stroma gorke to jest ciezko, ale za to zjezdzajac z niej moge po drodze wyprzedzic nie jednego gorskiego kurczaczka, ktory wazy tyle co kot naplakal
wyjaśnie ci to później bo teraz wychodze
Napisano Ponad rok temu
jeśli chodzi o wage samego kolarza to cięższy może mieć wprawdzie więcej mięśni na nogach przez co są one silniejsze ale wyścigi xc to nie sprint liczy się wytrzymałość a więcej mięśni potrzebuje więcej tlenu i więcej substancji odżywczych a układ krwionośny i oddechowy masz taki sam jak utyjesz to nie powiększą ci się od tego płuca(dlatego bob sapp ma słabszą kondycje od minotauro)
poza tym jak ktoś waży 100kg to więcej mięśni albo tłuszczu ma nie tylko na nogach ale na rękach plecach klatce a to w kolarstwie się nie przydaje i stanowi tylko zbędny balast
pokaż mi jednego zwycięsce jakichś poważnych zawodów xc albo maratony mtb który waży 100kg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A to, ze kolarze gorscy waza malutko wiaze sie z tym, ze rowniez podjezdzaja pod gorki, a nie tylko zjezdzaja, a mi chodzi tylko i wylacznie o ZJAZD na dwoch rowerach o tej samej masie, ale o rownej masie rowerzystow. KPW?
Napisano Ponad rok temu
nie rozmawiamy o downchiluSam sie chlopie kompromitujesz i nie znasz prawa ciezkosci i oporu powietrza. Jednakze widze, ze jestes z wrocka a tam nie ma gor, wiec rozumiem twoj dylemat. Tak sie sklada, ze nie mieszkam na osiedlu tylko w gorach i zazwyczaj jezdze po kamienistych nawierzchniach z duza predkoscia. Pojedz sobie kiedys w gorki z dwoma kulami o roznej masie i spusc sobie je z gory to sie przekonasz, ktora szybciej spada.
widze że nie ma sensu dyskutować bo nie rozumiesz co napisałem
Napisano Ponad rok temu
takze pozdrowionka :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stawy
- Ponad rok temu
-
Saldiam żel
- Ponad rok temu
-
czy ból jest nieodłącznym elementem rozciagania?
- Ponad rok temu
-
Trójkącik
- Ponad rok temu
-
Glukozamina?? Czy komus to pomogło??
- Ponad rok temu
-
Bieg dalekodystansowy
- Ponad rok temu
-
Twarde prawa ludzkiej fizjologii :(