Dziwna rozgrzwka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rok później zapisałem się na aikido. Już nie wspominam o tym dziwnym ceremoniale na początku (podobno z shinto), jednak totalną głupotą było kłanianie się w seiza dla instruktora, gdy ten udzielił mi (patrz: raczył podejść i udzielić mi) kilku oczywistych rad. Ja wiem, że powinienem czuć do niego szacunek, jednak to z grubsza przesada... Co do rozgrzewek: aiki taiso nie daje tego, co 10km biegu.
Napisano Ponad rok temu
jednak totalną głupotą było kłanianie się w seiza dla instruktora, gdy ten udzielił mi (patrz: raczył podejść i udzielić mi) kilku oczywistych rad
to Ty tak sobie smiesznie, za kazdym razem jak trener podszedl i Ci udzielil tych rad padales na kolana, seiza i uklon?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to Ty tak sobie smiesznie, za kazdym razem jak trener podszedl i Ci udzielil tych rad padales na kolana, seiza i uklon?
Jeden gość miał "farta", bo jak się nie ukłonił, to już do niego nie podchodził. A fogle(w ogóle) ten "syfu" to lamer. Do diabła z nim!
Napisano Ponad rok temu
to nie lekka ale totalna przesada... nie dziwie sie, ze sie zraziles...Jeden gość miał "farta", bo jak się nie ukłonił, to już do niego nie podchodził
Napisano Ponad rok temu
Ja bym na twoim miejscu juz się z tym trenerem nie kulał...tak na wszelki wypadekNa Bjj graliśmy na rozgrzewce w berka. Polegało to na tym, że jedna osoba goni i żeby druga przejęła funkcję należało ja klepnąć dwa razy w tylek.( dziwny ten nasz trener :twisted: ). Później ganiały dwie osoby. :-)
Napisano Ponad rok temu
! POZDrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Europejskie i Japońskie SW
- Ponad rok temu
-
Katori ... ???
- Ponad rok temu