Benchmade Griptilian 550 jako EDC ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie, apeluje o powrot do tematu 8)
Żywe to może nie... ale na pewno nie za bardzo wysmażone. Ot, tak po kilkanaście sekund na stronę na patelni i polędwiczka po angielsku jak marzenie! Na wierzchu zrumieniona, a wewnątrz soczysta i krwista. CHyba jestem głodny...
cynik, sorry
Napisano Ponad rok temu
Na wierzchu zrumieniona, a wewnątrz soczysta i krwista. CHyba jestem głodny...
cynik, sorry
Mniam, czas na kolację
Napisano Ponad rok temu
dobra pizza serowa z sosem czosnkowym albo srednio wypieczone steki sojowe
ze nie wspomne o makaronie penne z sosem zrobionym z 4 gatunków sera pleśniowego
kurna nie moglem sie powstrzymac - siedze glodny w pracy
a tak w ogole to jestem dyplomowanym kucharzem i dietetykiem wiec wiem co mówie :twisted:
dobra sorry - przegiołem
Napisano Ponad rok temu
tylko rybki
pizza - OK, ale te rozne sojowe pomysly o smaku miesa mnie odrzucaja.
aha, zeby nie bylo offtopik - mysle, ze Griptilianem by sie je bardzo dobrze kroilo
Napisano Ponad rok temu
Byle tylko nie krzyczało "RATUNKU"
Napisano Ponad rok temu
A do posiłków, które jeszcze krzyczą, najlepiej zastosować taką zastawę:Mięsko wszelkie....mniaaam...
Byle tylko nie krzyczało "RATUNKU"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja od siebie dodam, ze udka z kurczakow, pieczone, w kazdej ilosci zawsze i wszedzi
Napisano Ponad rok temu
Co do tematu....tak Grip. bedzie swietnym EDC :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nie grozi mojej rękojeści kontakt z mięsem - jestem wyłącznie roślinożerny
he he he - a myśalełem ze ja tylko roślinożerca
Ha!!! Vege power!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam do żarcia wziąłbym Militarkę, a w G faktycznie uderzyła mnie duża, 'plastikowa' rękojeść... Nie tego.
A na obiad był schabowy... Ślubowałem: żadnej soi! A już jak mi kto naziwe to 'kotletem', to się robię nietolerancyjny....
Pozdrawiam
Mithr
Guest_budo_Gacor_*
Napisano Ponad rok temu
A polędwica wołowa to po 38 sekund z każdej strony, a na koniec podlewka winem czerwonym (najlepiej egri bikawer) i każdy wege sie nawróci.. no chyba że nie..
Napisano Ponad rok temu
Co zaś do podtematu "papu" nie mam nic przeciwko trawożercom - pomijając moją 16-letnią siksę która uważa mnie za padlinożernego zwierzojada. Ja tam wolę tradycyjnego schaboszczaka z młodymi ziemniaczkami i piwem i żwawą ciepłokrwistą niewiastę niż sojowe frykasy i dmuchaną lalę
Napisano Ponad rok temu
wegetarianom lepiej i dluzej stoi
a zeby nie bylo off topic
chcialbym miec takie dylematy - na zaden z omawianych tu nozy mnei nie stac i nie mam takiego problemu
a chcialbym .....
Napisano Ponad rok temu
Hmmm... dore hasło reklamowe dla wegetraiańskiej knajpy ;-) .
Pozdrawiam
Borsoock
Napisano Ponad rok temu
to już jest hardcore... ale poczekajmy co dalej wyjdzie z tego wątkuPo soi dłużej stoi?
Napisano Ponad rok temu
mnie sie tez podoba 8)to już jest hardcore... ale poczekajmy co dalej wyjdzie z tego wątku
jeszcze pare takich topikow i mozna by zalozyc jakies podforum kulinarne na doczepke do "Sport, trening, zdrowie, odzywianie"
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MOD ATFK
- Ponad rok temu
-
Nóż z "Nożownika"
- Ponad rok temu
-
Benchmite ???
- Ponad rok temu
-
Powloki w MT
- Ponad rok temu
-
wyprostowanie końcówki
- Ponad rok temu
-
Victorinox-jaka stal?
- Ponad rok temu
-
Extrema - Fulcrum Folder IID
- Ponad rok temu
-
Muela Tornado
- Ponad rok temu
-
CS Voyager Large Clip Pt. Plain - prośba o opinie
- Ponad rok temu
-
Desperado i Safe Keeper
- Ponad rok temu