Szkoła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2. biale levisy, glany+biale bele, szele, haringtonka... a noi lancuch mi wisial przy spodnach fryzura wyjsciowa oczywiscie : 3mm
Ale z Ciebie elegancik Pewnie sporo czasu spędzasz przed lustrem
M2
Napisano Ponad rok temu
dokaldnie. obecnie w wielu szkolach jest to juz przezytek,bo w modzie to bylo,jak sam szedlem do liceum ( okolice 98 bodajze:D ). trafilo mi sie pierwszego dnia i ok. w pozniejszych klasach sami czasami "meczyllismy" ale w taki sposob,zeby bylo wesolo i koncylo sie na tym,ze wszyscy,lacznie z 1szoklasista polewalismy rowno i bylo ok.Chlopaki wiecej macie w gaciach niz powodow do tego. Jezeli bedziecie wygladac jak kot tak bedziecie traktowani, jezeli bedziecie cwaniakowac to was ukruca przynajmniej powinni.
prosze,jaki sie kozaczek zrobil.... :?bylem dzisiaj zaniesc papiery do szkol i nikt nie mial problemow
heh same cioty urwa, zwalone ryje. tak jak napisaliscie GŁOWA DO GÓRY i patrz ludzio w oczy. pracuje nad tym i musze powiedziec, ze narazie wszyscy sie odwracaj jak sie tak spojrzy tacy sa, a ja TAKI heh spoko
Napisano Ponad rok temu
2. biale levisy, glany+biale bele, szele, haringtonka... a noi lancuch mi wisial przy spodnach fryzura wyjsciowa oczywiscie : 3mm
M2
A zebys wiedzial :) Biale dziny sa zajebiste, tylko ze sie brudza w 10 sekund :wink:
Napisano Ponad rok temu
dokaldnie:d2. biale levisy, glany+biale bele, szele, haringtonka... a noi lancuch mi wisial przy spodnach fryzura wyjsciowa oczywiscie : 3mm
M2
A zebys wiedzial :) Biale dziny sa zajebiste, tylko ze sie brudza w 10 sekund :wink:
pytania od laika-co to haringtonka i flejery
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I co ? Nasz chemik (100 kg wagi) zgarnal cala trojke do kupy i za fraki wyprowadzil ich z pola widzenia (moze w kierunku gabinetu dyrektora)
Wiecej nikt ich nie widzial- co sie z nimi stalo nie wiem, ale zycze wam takich nauczycieli ;-)
Napisano Ponad rok temu
pytania od laika-co to haringtonka i flejery
- harrington
- flek, flayers
Napisano Ponad rok temu
A co do kocenia w moim wypadku: Podstawówka (kocenie w klasie 4 ze względu na specyficzną tedy budowę budynków szkolnych [0-3 4-8]) nie było kocenia, bo: kumple w 8 klasie + specyfika mojej budowy w tamtym czasie, po prostu byłem większy od 6-klasistów; Gimnazjum: Próbowali mnie kocić tylko ludzie z innych szkół, nie wychodziło im to dobrze, zawsze lądowali w kiblu albo pod zlewozmywakiem (silny jestem + 2 pewnych kumpli w tamtym czasie) a później ich kumple z klasy dołowali, o to że koca złego człowieka; Liceum: Niby oficjialnie zabronione, a zamiast tego jakaś impreza ale i tak próbowali, z tym że były tylko 2 razy: 1. tekstem załatwiny gostek - na pytaniie "byłeś kocony" odp "a ty?" i zaraz koło mnie sie pojawia cała klasa - 35chłopa. 2. przed w-fem na korytarzu do sali ćwiczyłem z kumplem, goście się zbliżają, a kumpel po moim udawanym kopie bardzo realistycznie odskoczył na ściane - zwiali
Wniosek: Kumple + Pewnośc siebie, a nikt cie nie ruszy
ps Nec Hercules contra plures!
Napisano Ponad rok temu
I nie tylko on... takie ciuchy są bardzo przydatne i fajnie wyglądają :-)Mac Gywer w takim chodzil
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja itak wole CWU od fleka zwyklego.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
obrona kobiety przed kobietami
- Ponad rok temu
-
Pobicie kierowcy autobusu (video)
- Ponad rok temu
-
sprint?
- Ponad rok temu
-
Ciekawa strona na temat ulicy, polecam choc autor...
- Ponad rok temu
-
Walka na ulicy i bjj
- Ponad rok temu
-
Jak zamknąć spelunę?
- Ponad rok temu
-
Wieczorny powrot z treningu ... i dylemat
- Ponad rok temu
-
akcja z wędką ;)