Konfrontacja Sztuk Walki II
Napisano Ponad rok temu
ps. zna ktos tytul utworku przy ktorym Antoni Chmielewski(przy okazji gratuluje zwyciestwa) wychodzil na ring??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
komentatorzy byli sredni,ale akurat MRad jak i ten komentator od MT ( Skupniewski bodajze?) nie sa zawodowymi komentatorami,wiec ich wpadki sa czesciowo uzasadnione,szczegolnie ze widac bylo zzerajace ich nerwy.mam nadzieje,ze wiecej MMA zacznie pokazywac sie w naszej tv
Napisano Ponad rok temu
Druga sprawa to same reguły rozegranych zawodów: dlaczego uderzacze nagle w parterze są ograniczeni? Może mają ochotę nadepnąć komuś na głowę albo przyłokietkować? I potem mówi się że ćwiczą bjj a co mają robić jak zawody w zasadzie w połowie do tego się sprowadzają?
A zwycięzcy należą się szczególne gratulacje bo walczył tak jak powinien każdy czyli "z głową". Wiedział co umie, na co innych stać, dobrze skalkulował i wygrał.
I w sumie dobrze,że nie wygrał Łukasz (choć mu kibicowałem) bo zawsze ma powód żeby ćwiczyć dalej i się doskonalić. Brawa za waleczność, minus za brak taktyki w finale. Ale myślę, że nie powiedział ostatniego słowa.
Napisano Ponad rok temu
Rescpekt dla niego ze podjal takie wyzwanie wiedzac ze najwiekszych szans nie ma.
Komentarz nie jest zly - zwykle na nim sie nie skupiam, jest dla mnie dodatkiem. Slyszalem znacznie gorsze wpadki W sumei abrdzo sie nie skupiam bo przed kompem na raz siedze
Napisano Ponad rok temu
Jaki respect? jak dzieciak będzie chciał wystartować to go wpuszczą na zawody? selekcja powinna być! Ja tam widzę czysty idiotyzm a nie respect.Rescpekt dla niego ze podjal takie wyzwanie wiedzac ze najwiekszych szans nie ma.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze i idiotyzm ale ja bym z jego uwarunkowaniem nie mial tyle odwagi zeby sie za to bracJaki respect? jak dzieciak będzie chciał wystartować to go wpuszczą na zawody? selekcja powinna być! Ja tam widzę czysty idiotyzm a nie respect.Rescpekt dla niego ze podjal takie wyzwanie wiedzac ze najwiekszych szans nie ma.
Co do selekcji to sie zgadza, ale to juz inna kwestia raczje zwiazana z organizatorami a nie tym gosciem.
Napisano Ponad rok temu
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
To nie jest odwaga, już pisałem.moze i idiotyzm ale ja bym z jego uwarunkowaniem nie mial tyle odwagi zeby sie za to brac
Napisano Ponad rok temu
troche wyrozumialosci by sie czasami przydalo.To nie jest odwaga, już pisałem.
moze i idiotyzm ale ja bym z jego uwarunkowaniem nie mial tyle odwagi zeby sie za to brac
teraz niby jakies laski weszly. Ale cos marnie mi to wyglada - nudaaaa
Napisano Ponad rok temu
A jakby gościa odwieźli bo mu łeb by spadł z szyi?troche wyrozumialosci by sie czasami przydalo.
Przecież widać było po prezentacji jeszcze przed walką że chłopak ledwo żyje przed kamerą.
Napisano Ponad rok temu
no dobra masz racje. To byl przejaw wspolczucia czy czegos. Nie wazne.A jakby gościa odwieźli bo mu łeb by spadł z szyi?
troche wyrozumialosci by sie czasami przydalo.
Przecież widać było po prezentacji jeszcze przed walką że chłopak ledwo żyje przed kamerą.
Kurwa ale nudy :roll: szkoda ze atomowek nie ma o tej godzinie.. o jakis erotyk na nastepnym kanale - jakis marny ale przynajmniej mniej usypia
Napisano Ponad rok temu
"w rodzaju scenki rodzajowej" wiem czepiam sie
Stancik vs Juras - dosc wyrownana walka - szkoda tych fauli.
Znowu przynudzaja.. rekamy.. wilku regularnie zuja ziola - wiecie o tym? nie? to zujcie orbit herbal o znowu gala teraz Igor kolacin vs Michal Chmielewski.
Napisano Ponad rok temu
Organizacja gali naprawde slaba, czesto nudnawo, chujowe rekawice, sedzia ringowy tez nie najlepszy.
Dobra finalowa walka..
po tym ostatni moj komentarz..
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie gala pod wzgledem organizacji i wpadek nie nalezy do najlepszych. Mam Nadzieje ze nastepna konfrontacja bedzie lepsza.
Nic nowego nie powiedzialem.
Pozdro dla Antka i Jurasa.
ps "tekwondziarz" mnie rozwalil
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gala IMPACT (Bełchatów 25 czerwiec) Klub Manhattan
- Ponad rok temu
-
Ogladal ktos wczoraj reportaz na tvp1 o vale tudo?
- Ponad rok temu
-
Mirko Highlights
- Ponad rok temu
-
Pride Bushido 3 - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Video(mpg) z K1 Romanex (MMA)
- Ponad rok temu
-
Pride na Eurosporcie prawdopodobnie latem :)
- Ponad rok temu
-
K1 Romanex (MMA) - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
K-1 POLAND, GRAND PRIX 19.06.2004 ZGIERZ
- Ponad rok temu
-
Mirko i sparingpartnerzy ;)
- Ponad rok temu
-
Bjj vs Shidokan // BASTION - EMERS