Jeśli wygrywa zawodnik bez przekrętów, który ma trudniejszych przeciwników, to tak wraca mi humorI co Fiodor poprawił ci się humor ?
Konfrontacja Sztuk Walki II
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Walka finałowa – Jurecki vs. Chmielewski
I się doczekaliśmy... WALKA FINAŁOWA
Aż boje się komentować to starcie... Niech wygra najlepszy!!
I o to chodziło... Juras walczy wspaniale, nie daje za wygraną Chmielowi.
Juras po efektownej walce niestety przegrywa!! Nikt nie spodziewał się takiego zakończenia... Wygrywa Chmielewski. GRATULACJE!!!!
jak to nikt nie spodziewał się takiego zakończenia a my !!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Walka finałowa – Jurecki vs. Chmielewski
I się doczekaliśmy... WALKA FINAŁOWA
Aż boje się komentować to starcie... Niech wygra najlepszy!!
I o to chodziło... Juras walczy wspaniale, nie daje za wygraną Chmielowi.
Juras po efektownej walce niestety przegrywa!! Nikt nie spodziewał się takiego zakończenia... Wygrywa Chmielewski. GRATULACJE!!!!
Sory ale pier.. na tej stronie propagandę, juras jak masz jaja to weź webmastera zwolnij albo niech skończy z propagandą, bo ci tylko wstyd przynosi.
Napisano Ponad rok temu
kurde dalej mam wrazenie ze zadnej powtorki nie bedzie. Mam nadzieje ze filmiki z kazdej walki beda w necie - to nawet lepiej nie bedzie trzeba nudzic sie ogladajac pokazy itp
Napisano Ponad rok temu
"nie po to trenowalem 2 m-ce zeby odklepac od byle techniki"
Napisano Ponad rok temu
kurde dalej mam wrazenie ze zadnej powtorki nie bedzie
będzie jutro o godz 0.30 na zwykłym polsacie w magazynie sportowym
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie impreza na 3, parę przekrętów widać było, nudów sporo. Bardzo dobrze że wszedł w to polsat sport, źle że nie było profi lekarzy którzy by szybko "odnowili" zawodnika, np. włożyli wacik w nos, itp. Komentarze prowadzących właśnie były w tym kierunku.
Te ciągłe przerywania z dosiadu i wznawianie ze stójki! no kto tak robi?
No i nieszczęsny początek z kali.
Brawa dla chmielewskiego, doskonały zawodnik, dawać go na vortal.
Napisano Ponad rok temu
Parodia 1szy przeciwnik Jurkwoskiego, jaja se robili czy ki h...?
Niedosc ze 20kg lzejszy to jeszcze bez paleczek.... parodia...
Judoka prze dziczek, nie ma co jest dobry ....
A i komentowal nasz forumowicz Mariusz Radlinski i pan z ES co ma fajny glos - lubie jak komentuje milo sie go slucha
Napisano Ponad rok temu
hehe caly ja. Szukalem pod haslem konfrontacja dzieki za potwierdzenie. Jakk wol w programie.Dr Prozac pisze:
kurde dalej mam wrazenie ze zadnej powtorki nie bedzie
będzie jutro o godz 0.30 na zwykłym polsacie w magazynie sportowym
Napisano Ponad rok temu
pzdr
BP
Napisano Ponad rok temu
Sambista uciekl z balachy dorwal noge kolesia juz dzwigniowal a sedzie przerywa .....bo mu kurwa ta tandeta spadla z lapy jak uciekal z balachy. Coza gowno!
ps. znajomi sadza teraz ze jestem juz zupelnie pojebany... dziewczyny sie mnie bac zaczely - ogladalem walki na imprezie wymachujac motylkiem i kurwiac na telewizor... :roll:
Napisano Ponad rok temu
panie admin poniosło pana po całosci...głupio w sumie stawiać na zawodnika który zalicza 3 knockdowny, który co jakis czas przypomina sobie o trzymaniu gardy a wiele ciosów ?Jurasa wchodzi w jego buske jak w masło...nie zebym był fanem Jurasa bo tez mnie wq ta ustawiona walka z panem kalaki ale karateka oprócz twardości ( typowe dla kk) i nawet jak na karateke niezłych umiejetności w parterze nic wielkiego nie pokazał : techniki reczne i obrona przed nimi na bardzo niskim poziomie,jak dla mnie Juras zdecydowanie wygrywał ta walke w kazdym momencie.pozdrowygrywa stancik, przez wskazanie?
Napisano Ponad rok temu
Kto zgadnie skąd ta piękna cytata ?
Napisano Ponad rok temu
sebek
Napisano Ponad rok temu
O: Czego tutaj nie ma nikogo z aikido ?
Ja: Jaja sobie robisz ?
O: Nie, aikido jest bardzo dobre, walka bez walki
Ja:
Napisano Ponad rok temu
Trwają prace nad obróbką zdjęć - ciachneliśmy 989 fotek ;-)
Jeżeli ktoś będzie chciał większe ilości fotek - dajcie mi znać PM. Podeślę tyle ile da radę.
Napisano Ponad rok temu
Podsumowanie:
Ogólnie impreza na 3, parę przekrętów widać było, nudów sporo. Bardzo dobrze że wszedł w to polsat sport, źle że nie było profi lekarzy którzy by szybko "odnowili" zawodnika, np. włożyli wacik w nos, itp. Komentarze prowadzących właśnie były w tym kierunku.
Te ciągłe przerywania z dosiadu i wznawianie ze stójki! no kto tak robi?
No i nieszczęsny początek z kali.
Brawa dla chmielewskiego, doskonały zawodnik, dawać go na vortal.
Blah. W pełni siem zgadzam ;-)
A webmaster już poleciał od poniedziałku może szukać dalej. Szkoda. Miałem mieć fajnego komentatora...
Fotek trochę mamy, chętnie oddamy
Szkoda że organizacja poszła w tym a nie innym kierunku, ale jest na co liczyć, że na 3jce będzie bardziej tak jak w walce Kołacin vs Chmielewski.
A że trzymaliśmy stronę Jurasa - cóż, nie bez powodu miał nasze logo na plecach. Anyw - szkoda, ale Mila, Chmielu, Juras - naprawdę niezłe walki.
Trochę mi głupio, że brałem udział w czymś takim, jak walka z Kalekim jako opiekun tech. Chyba do organizatorów podeślę linka z budo z soczystymi tekstami, niech przemyślą przed 3jką
Mnie najbardziej podirytowała różnica w poziomie zawodników. 3 było git, zapewnili odpowiednią ilość rozrywki, ale reszta... $^#@*^%$
Cóż, było-minęło, mam nadzieję że po trójce będę z czystym sumieniem łazikować po świecie. Na razie muszę przegadać parę spraw z "takimi dwoma co..."
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gala IMPACT (Bełchatów 25 czerwiec) Klub Manhattan
- Ponad rok temu
-
Ogladal ktos wczoraj reportaz na tvp1 o vale tudo?
- Ponad rok temu
-
Mirko Highlights
- Ponad rok temu
-
Pride Bushido 3 - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Video(mpg) z K1 Romanex (MMA)
- Ponad rok temu
-
Pride na Eurosporcie prawdopodobnie latem :)
- Ponad rok temu
-
K1 Romanex (MMA) - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
K-1 POLAND, GRAND PRIX 19.06.2004 ZGIERZ
- Ponad rok temu
-
Mirko i sparingpartnerzy ;)
- Ponad rok temu
-
Bjj vs Shidokan // BASTION - EMERS