Pomoc w ulożeniu specjalnej diety
Napisano Ponad rok temu
Na początek powiem coś o sobie > mam 20 lat, wzrost 174, waga 60 kg i chciałbym bardzo nabrać masy.. Teraz o problemie:
Chodzi o to, że pracuje po 14 godzin dziennie w czasie pracy mam tylko 2 przerwy po 30 min. Z racji tego, iż pracuje jako ochroniarz nie mogę wychodzić i robić sobie przerw kiedy chce.. wiem na czym polega dieta tylko nie jestem w stanie trzymać się jej systematycznie a już nie wspomnę o tym aby jeść 7 posiłków dziennie.. Podsumowując czy da się cokolwiek zrobić w tym kierunku.. może większy nacisk warto położyć na śniadania/kolacje i te dwie przerwy w czasie pracy. Co powinienem jeść a czego nie, dodam tylko że chce do tego dodać GAINER-GAIN BOLIC 6000 jako uzupełnienie..
Wstaje o godzinie 6.00, w domu zaś jestem o 24:00 plus minus po 30 min.
Dodam tylko, że w ciagu 7 dni pracy mam 2-3 dni wolnego. W tych dniach zamierzam śmigać na treningi.
Ktoś coś poradzi?? Pzdr!
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
W czasie pracy możesz szamać batoniki proteinowe. Napakujesz sobie kilka w kieszonki i będzie dobrze omijając kwestie portfela (jeden batonik to koszt od 4 do 7 zł)
Trzeba pamietac rowniez o weglowodanach. mysle ze gain bolic to dobre rozwiazanie(polecam smak czekoladowy) no i zecz jasna jakecs zdrowe tluszcze np oliwa z oliwek, orzechy.
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Pomóżcie ! :)zestaw ćwiczeń dla początkującego domatora | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Trening- pomocy | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Prośba o pomoc ..zdeterminowany .. | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Treningi dla małego :D | CROSS-BUDO | 
 |   
 | ||
| Trening dla kobiety redukcja tkanki tłuszczowej i rzeźba sylwetki redukcja, rzeźba sylwetki i 1 więcej | Trening dla średniozaawansowanych | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 co jecie w pracy/szkole co jecie w pracy/szkole- Ponad rok temu 
- 
			 Czym można zastąpić te produkty? Czym można zastąpić te produkty?- Ponad rok temu 
- 
			 Co jeść a czego się wystrzegać... Co jeść a czego się wystrzegać...- Ponad rok temu 
- 
			 Zwiekszenie apetytu Zwiekszenie apetytu- Ponad rok temu 
- 
			 'dieta' 'dieta'- Ponad rok temu 
- 
			 dieta czlowieka zabieganego dieta czlowieka zabieganego- Ponad rok temu 
- 
			 ocena DIETY ocena DIETY- Ponad rok temu 
- 
			 Chcialbym Prosić o porady i pomoc... Chcialbym Prosić o porady i pomoc...- Ponad rok temu 
- 
			 Mały absurd Mały absurd- Ponad rok temu 
- 
			 Leki a Białko Leki a Białko- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu