odpowiedzi na pytania do mnie
Napisano Ponad rok temu
jesli ktoś chce o cokolwiek zapytać polecam mail lub telefon, do znalezienia na mojej stronie
Napisano Ponad rok temu
Co do ostatnich pytań: mamy 2 programy treningowe oparte o FMA: ogólny i ostrze. W szczegóły nie ma się co wgłębiać. Podział ten jest spowodowany względami logistycznymi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
obecność na finałach to sprawa zawodników.
co do Białołęki musisz wziąć pod uwagę jego (bo był tylko jeden zawodnik ode mnie) staż treningowy. I mimo tego jego loki (low-k) w fullu wchodziły. Nie mam więc zastrzeżeń co do radzenia sobie jak na 3 miesiące trenowania eskrimy.
co do mieszania: nie boję się, bo nie mieszam programów. Są osoby, które nigdy nie będą ćwiczyły kijami, bo im się to nie podoba. Dlatego robią co innego.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mamy 2 programy treningowe oparte o FMA: ogólny i ostrze. W szczegóły nie ma się co wgłębiać. Podział ten jest spowodowany względami logistycznymi.
Nie bardzo rozumię ten podział. To co robisz na programie ogólnym. Napisz proszę w jakiej kolejności uczysz poszczególnych broni, czy najpierw zaczynasz od długiego kija czy tez do kija przechodzisz dopiero po opanowaniu w jakimś stopniu walki bez broni?
w jaki sposób uczysz ostrza? najpierw nóż czy też broń długa? Czy na ostrze mozna zapisać się od razu czytez trzeba mieć jakąś praktyke w programie ogólnym????
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium Sayoc - review
- Ponad rok temu
-
Zmiana nazwy
- Ponad rok temu
-
Cze są jakies kluby FMA w Częstochowie??????
- Ponad rok temu
-
szukam partnerow do treningu z chicago i okolic
- Ponad rok temu
-
praca nog
- Ponad rok temu
-
Sayoc clip
- Ponad rok temu
-
ESTOKADA