Aha -denerwujacy jest klips,przez te dziury lubi zachaczac o matarial-nie jest to jakis wielki mankament ale czasami irytuje.
Fakt - koniec klipsa nieznacznie odstaje od raczki i jesli jest to ulatwienie przy wkladaniu do kieszeni, to przy wyciaganiu np.: z oryginalnego pokrowca MT wkurza, bo w 9 przypadkach na 10 zaczepiam tym kilpsem o krawedz klapki i tak wlasnie nauczylem Ampha lotow krotkich 8O

. Ale jesli idzie o uzytkowanie - mimo grubego grzbietu ostrza noz plynie przez wszystko, a precyzyjny jest na tyle, ze bez problemu mozna sobie zrobic profesjonalne manicure i sie nie pokaleczyc (testowalem na sobie!!

) Mozna nim nawet chleb pokroic, choc ktos juz tu pisal, ze to podobno awykonalne ze wzgledu na geometrie noza. Co do ciezkich warunkow terenowych, stukne wam, chlopaki, po czerwcu, bo gdzies tak wybieram sie na szuraczke po Bieszczadach.
Poluje obecnie na Ampha auto, ale stara wersje, bo w nowej nie jestem pewien tej dodatkowej blokady. Jak ktos ma takowego, prosze o jakies opinie na ten temat.
KKamiLL - jak chcesz kupic cos teraz, kup Ampha. Bedziesz zadowolony - ostrosc ta sama co w SOCOMie, wg. mnie wieksza drapieznosc, recurve powala, a jak sie otoczenie dziwi, jak slyszy ten dzwiek

8O

Wiec tu musisz zadecydowac, czy auto czy manual - moj manual odrzuca ludzi pod sciany :twisted: wiec nie wyobrazam sobie reakcji na auto - sufit

:twisted:
Co do serwisu MT - nie mam doswiadczenia, aczkolwiek nie wydaja mi sie straszni, biorac pod uwage kombinacje na ktore poszli, jak kupowalem swojego.