Jest tak: na jednym z treningów poprostu zaczeło mnei boleć a trening ten był ponad miesiąc temu.. ale boli do dziś czasem mocniej czasem lżaj.. chodzić moge ale mam trudności z ćwiczeniem. Nie moge do końca ugiąć nogi jak przy kucaniu czy siedzeniu na łydkach.. bo potem jak wstane jecze z bulu.. nie moge tez w drugą strone czyli wyprostować kolana na maksa do góry tak no wiecie.. ból mniej więcej odczówalny jest za kolanem bardziej w prawej cześci prawej nogi.. nie wiem co to jest poza tym że to bul kolana
 i czy przestanie.. moze miliście coś podobnego.. licze na wasze rady i porady..
   i czy przestanie.. moze miliście coś podobnego.. licze na wasze rady i porady..

A kolano to tak smkomplikowany staw, że nawet podobne objawy mogą pochodzić od różnych rzeczy.
  A kolano to tak smkomplikowany staw, że nawet podobne objawy mogą pochodzić od różnych rzeczy.

mozliwe ze cos z łekotkom mam.. jak nie przejdzie przez następny miesiac to mnie potną
 mozliwe ze cos z łekotkom mam.. jak nie przejdzie przez następny miesiac to mnie potną 

FaceBook
 FaceBook