Moj Ci on, moj!!!
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze wrazenia po otwarciu? Cholera - maly! 8O No ale od 10-ciu lat bylem przyzwyczajony do wysluzonego, polskiego szturmowego 62KS, wiec nie dziwota, ze przy tamtym Amph wydawal mi sie jakis niedorozwiniety Ale zaraz zaczal rosnac:
1. Kumpel niedowiarek ogolil sobie nim przedramie po czym
2. przecinal kartke w rozne esy-floresy po czym
3. zabralem mo noz, bo zaczyl mnie szlag trafiac, ze ktos trzyma MOJ NOZ w rece
4. ale zeby mu pokazac przecialem kabel zasilajacy od kompa i z marszu
5. ogolilem sobie ta czescia kilngi grzbiet dloni
Kumpel zglupial i poszedl szukac w necie takiego samego noza, choc wczesniej stwierdzil, ze wywalenie 200 euro na scyzoryk to glupota. Ale dzieki jego uprzejmosci mozecie poogladac kilka fotek tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie sa rewelka, ale raz, ze nie jestem fotografem, a dwa, ze wyskoczylem na 5 minut z pracy pstryknac fotki.
I moze wyda Wam sie to dziwne, ale juz nie lubie:
1. rozstawac sie z Amphem (jest na pasku)
2. jak ktos trzyma moj noz
i juz mam ochote kupic sobie nastepny :twisted: Czy to normalne?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Piter wielkie dzięki.
Zapomniał bym napisac co to jest
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mój pierwsz prawdziwy folderek
Ps. Ta ulotka Chris Reeve Knives to nie fair jeszcze zanim dostałem sie do paczki prosto w ręce wpada mi zdjęcie Sebenzy z wstawkami z drewna:(
Napisano Ponad rok temu
... 8) Reakcja w 100% prawidłowa, właśnie wyznałeś: nazywam się...jestem nożoholikiem. :wink:i juz mam ochote kupic sobie nastepny :twisted: Czy to normalne?
ps: a chcesz sobie kupić w ogóle JAKIŚ następny, czy jeszcze jeden taki sam :twisted: ? Bo co do drugiego to z czasem powinno przejść, to tylko taki lęk, że temu jedynemu jakaś krzywda się stanie i chciałoby się "jego drugie życie" w szufladzie na wszelki wypadek trzymać :wink:
Pozdr
Heimdall
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam ochote na ten sam w wersji auto, ale zaczalem sie slinic na SOCOM Elit D/A, ale w wersji pelnej, nie mini :twisted:
No zawsze mozesz wziac jakis kredyt i kupic ode mnie auto
PS
fotki sa ladne...wyrazne, to najwazniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Microholicy wszystkich krajów łączcie się!
Napisano Ponad rok temu
Moja oferta jest ciagle aktualna, ale od sierpnia, jak pisalem. Bo kredytu brac nie chceNo zawsze mozesz wziac jakis kredyt i kupic ode mnie auto
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję...
Microholicy wszystkich krajów łączcie się!
to ja tez sie dolaczam.
Wlasnie dostalem paczke z Mini Socom Elite Auto.
Jeszcze nie mam wrazen :-) ale moja pani powiedziala ze rekojesc zajezdza badziewiem.
Pobawie sie, poklikam, potne cos i wtedy postaram sie cos napisac.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Jest ostry jak cholera, najostrzejszy z tych ktore do tej pory mialem (chociaz BK7 byl niewiele gorszy) ale z tym cieciem wlosow w locie to troszke leciutka przesada.
Pomidorki kroi bez ciachania, przy krojeniu chleba nie ma najmniejszych problemow (oczywiscie trzeba ciac dookola bo troceh krotkie ostrze ma), w luzno wiszacej kartce papieru mozna wycinac wzorki jakie sie tylko chce.
A co do mechniki otwierania, to faktycznie prosty patent ale dziala niezle. Sprezyna jest tak mocna ze noz przy otwieraniu wyrywa z reki.
Rekojesc jest tak lekka jakby jej wcale nie bylo (moze dlatego mojej babeczce wydalo sie ze to plasitkowy badziew).
Podsumowujac - czym dluzej sie nim bawie, klikam, pstrykam, obcinam paznokcie tym bardziej sie w nim zakochuje.
Pozdrawiam wszystkich microholikow
KKamiLL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
scyzoryki high tech
- Ponad rok temu
-
Kershaw Chive pytania techniczne
- Ponad rok temu
-