mowisz ze Soke Stratton go wmanewrowal?nie zajmuje się polityką ale często pośrednio jest przez swoich uczni w nią wmanewrowywany.
aikido SHUDOKAN - wejdzcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wpadnij 17-18 lipca na staz w Bytomiu to sie ich zapytasz. Senseia Joe, S. Thamby Rajah i kogo tam jeszcze chcesz. No Soke Strattona to nie. Z przyczyn technicznych.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli są błędy w nazwach sensei to sry, nigdy nie starałem się zapamiętywać pisowni tych sensei ponieważ liczy się chyba wiedza o nich a nie pisownia
Napisano Ponad rok temu
17-18 lipca odbędzie się w Bytomiu staż na którym bedzie sensei Thamby- 9 dan, sensei Joe-6 dan, sensei John-6 lub 7 dan, sensei Robson-6 dan. Liczba miejsc ograniczona, tylko 150 miejsc.
Jeśli są błędy w nazwach sensei to sry, nigdy nie starałem się zapamiętywać pisowni tych sensei ponieważ liczy się chyba wiedza o nich a nie pisownia
Mozesz podac info do jakiegos oficjalnego info, to wrzucę do mnie na stronkę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA STAZ !!! jednak jest on zamknięty, tylko dla ludzi trenujących SHUDOKAN i jest ograniczona liczba miejsc - 150 w tym 10 zarezerwowane dla ludzi przyjezdzajacych z ANGLI.
Napisano Ponad rok temu
Skoro jest to staż zamknięty raczej powinieneś napisać:ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA STAZ, którzy trenują Aikido Shudokan .Mi osobiście było bardzo przykro , gdy dowiedziałem się o tym, że nie będe mógł zabrać udziału w tym stażu, lecz napewno postaram się przyjechać i może chociaż z obserwacji czegoś nauczyć.ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA STAZ !!!
Pozdrawiam wszystkich znajomych trenujących Shudokan.
Napisano Ponad rok temu
szkoda ze moja zanjomosc alchemi jest taka kiepska
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
vipnewsy
- Ponad rok temu
-
Co to za szkola aikibudo Katori Shinto w krakowie?
- Ponad rok temu
-
Gdzie trenowac??
- Ponad rok temu
-
staż w legnicy - relacja???
- Ponad rok temu
-
Krótka relacja ze stażu z Tamura shihan w Papendal..
- Ponad rok temu
-
Labaroche, Wiosenna Szkoła Birankai Inter. - relacja
- Ponad rok temu
-
Pokazy w Geancie ;)
- Ponad rok temu
-
Wysocki w Barze
- Ponad rok temu
-
Dlaczego trenowac Aikido??